Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Alteța Sa Regală, Prințul de Wales transmite un mesaj aniversar Fundației FARA

Postat pe 02/04/2016 de FARA

Cu ocazia împlinirii a 25 de ani de activitate în România, Fundația FARA a primit un mesaj din partea Prințului Charles al Marii Britanii, Patron Regal al Fundației. 

”În calitate de patron al FARA, sunt încântat să transmit acest mesaj de felicitare, cu ocazia cele de-a 25-a aniversări a Fundației. De asemenea, aș vrea să exprim cele mai călduroase urări de bine echipei FARA, precum și copiilor și tinerilor din grija acestora. 

Din 1991, când s-a înființat, și până astăzi, FARA a ajuns să deruleze 14 proiecte în trei regiuni ale României, lucrând să atenueze suferința copiilor și tinerilor vulnerabili sau abandonați. Aceste proiecte au creat standarde recunoscute internațional privind îngrijirea cu dragoste și atenție și continuă să se dezvolte, ca răspuns la noi provocări.

Am văzut personal cum a reușit FARA să ofere o nouă speranță și oportunități pentru mulți dintre cei aflați în nevoie. Există în continuare o necesitate acută de organizații caritabile cu experiență în România, care să abordeze aceste probleme complexe. Aștept cu nerăbdare să văd cum activitatea Fundației FARA se dezvoltă în continuare, condusă de viziunea unei lumi în care toți copiii și tinerii cresc în libertate și demnitate, într-un mediu sigur și afectuos".

Mesajul original poate fi citit aici.


Articole înrudite după: PrintulCharles, patronregal, mesajaniversareGalerie foto

Printesa_Marina_Sturdza.png

Vreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.