Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Ambasadori FARA

ASR Prinţul Charles al Marii Britanii 

Charles "Am văzut personal cum a reușit Fundația FARA să ofere o nouă speranță și oportunități pentru mulți dintre cei aflați în nevoie. Există în continuare o necesitate acută    de organizații caritabile cu experiență în România, care să abordeze aceste probleme complexe. Aștept cu nerăbdare să văd cum activitatea Fundației FARA se  dezvoltă în continuare, condusă de viziunea unei lumi în care toți copiii și tinerii cresc în libertate și demnitate, într-un mediu sigur și afectuos".

 

 

Prințesa Marina Sturdza 

sturdza patronaj2

Atunci când am cunoscut-o eu pe Jane Nicholson și am aflat scopul carității sale am înțeles că Fundația FARA chiar va putea dărui o familie pentru cei fără și m-am alăturat cu tot sufletul acestei familii deschise și impresionante.”

 

Alteţa Sa Regală Principesa Marina Sturdza, înrudită cu Casa Regală a României, a fost alături de Fundația FARA încă de la început. Regretăm trecerea ei în neființă

 

Soprana Felicia Filip 

 ”Mi-am dorit să contribui ca artist și manager al Operei Comice pentru Copii pentru a crea un dar pentru copiii și tinerii din programele Fundației FARA... Cred în  puterea magică a muzicii, în puterea generozității și consider că arta și cultura pot fi cei mai buni catalizatori pentru schimbările atât de necesare în societatea  românească. Sunt fericită să pot sprijini scopurile Fundației FARA”. 
DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.