Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Misiune, Viziune, Valori

valori_fundatia_fara

Fiecare viaţă salvată este un miracol, fiindcă aceşti copii au fost uitaţi, ca şi cum nici nu ar fi existat.

Fundația FARA îmbrăţişează şi promovează valorile care fac posibil acest miracol. Le expunem pe scurt aici:

Acceptare

a fiecărui copil şi tânăr ca individ, ca OM

  • de către colegii lui
  • în cadrul mai larg al comunităţii
  • şi de către societate în ansamblul său.

Incluziune

Avem convingerea că fiecare copil şi fiecare tânăr joacă un rol important atât în căminul său cât şi în societate, şi este demn de dragostea şi respectul celorlalţi; fiecare este înzestrat cu un talent unic, care poate fi şi trebuie să fie recunoscut şi cultivat.

Dezvoltare

Trebuie să le oferim copiilor şansa de a creşte într-un mediu sigur, stabil, în care nevoile spirituale, sociale şi materiale să le fie îndeplinite cu dragoste.

Speranţă

Luptăm pentru un viitor în care fiecare îşi poate atinge potenţialul său unic, o lume în care experienţa unei copilării hrănite cu dragoste şi încredere va fi susţinută, în viaţa de adult, în cadrul structurilor mai largi ale familiei şi societăţii.

misiune_fara

Misiunea FARA

Misiunea Fundaţiei FARA este de a transforma vieţile unora dintre cei mai nevoiaşi şi mai marginalizaţi copii şi tineri din România, oferindu-le îngrijire, recuperare, formare şi integrare, educaţie specială şi sprijin social, în acelaşi timp cultivând valorile creştine şi speranţa în viitor. Fiecare copil are dreptul la o familie care să-l iubească, să-l respecte, să-i ofere siguranţă. Fundația FARA oferă beneficiarilor ei, adică celor “FĂRĂ”:

  • Casă sigură
  • Familie iubitoare
  • Educaţie
  • Credinţă
  • Speranţă în viitor.

Viziunea Fundației FARA

Viziunea Fundaţiei FARA este aceea a unei societăţi în care toţi copiii şi tinerii pot creşte înconjuraţi de dragoste şi demnitate într-un mediu sigur, o societate în care, indiferent de dizabilităţile lor, să îşi poată atinge potenţialul de care sunt capabili prin educaţie şi formare, să fie acceptaţi în comunitate şi să iasă din cercul sărăciei şi al marginalizării.
DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.