Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

300 de kilometri zilnic, pentru șansă la recuperare

Postat pe 13/06/2016 de FARA

Zece drumuri dus-întors. Atât face șoferul centrului de recuperare pentru copii cu nevoi speciale Sf. Tereza, pentru a le facilita accesul copiilor cu dizabiltăți la o terapie de calitate. Copiii sunt din satele din jurul Fălticeniului și, pentru unii dintre ei, mașina străbate chiar și 30 de kilometri. Fără transport, copiii ar pierde recuperările atât de necesare. Doar ele dau o șansă acestor copii de a deveni, peste ani, adulți independeți. 

Sunt 47 de copii care au nevoie de transport, adică toți cei care vin la centru, iar mașina în care încap doar două scaune auto cu greu face față. Centrul Tereza, recent mutat la Spătărești, are o capacitate mult mai mare de atât și ar putea ajuta cel puțin încă pe atâția copii, dacă nu era problema transportului. Deja, întârzierile la ora de recuperare distrag atenția copiilor care sunt la terapie, iar numărul mic face exercițiile de grup mai puțin eficiente. Problema s-ar rezolva în mare măsură dacă centrul ar avea un microbuz cu care ar lua un grup mai mare de copii în același timp. Grupurile de lucru ar fi de mărime optimă și s-ar schimba între ele mult mai fluid. 

Dragi prieteni ai FARA, avem nevoie de sprijinul vostru pentru a cumpăra un microbuz la mâna a doua care să rezolve această problemă. Orice donație, oricît de mică, ne apropie de suma de 15.000 de euro necesară pentru un autoturism de 8+1 locuri. Dați mai departe apelul nostru către prieteni și cunoștințe. Acești copii își doresc să ducă o viață normală și au mari șanse să fie așa!   

Pentru donații:

Nume beneficiar                        Fundaţia FARA 
Cod Fiscal                                 33553562
IBAN                                        RO02RNCB0090142826750001
Banca                                       BCR Filiala Lipscani

Scopul transferului: ”Donație pentru Centrul Sf Tereza”

Vă stăm la dispoziție dacă aveți nevoie de alte detalii: igiurisici@faracharity.ro (Giurisici Ioana, Director de program - centre de recuperare pentru copii cu nevoi speciale Fundația FARA)


Articole înrudite după: donatii, recuperare, SfTereza, microbuz, 300kmVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.