Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Ajută-ne să ținem în școală 200 de copii fără posibilități! Votează EDUCAȚIA la infochioșcurile PROFI!

Postat pe 30/08/2017 de FARA

În perioada 28 august-15 octombrie, la toate infochioscurile din magazinele Profi, poate fi votat proiectul nostru de EDUCAȚIE, ”Învăț să nu fiu sărac”, prin care dorim să sprijinim 200 de copii săraci să meargă la școală. Votează-ne! Te costă 0 lei să ajuți un copil!

Fiecare bon scanat ne este de mare ajutor, de asemenea, fiecare mesaj trimis către prieteni să facă acest gest pentru noi, ne asigură un număr mai mare de puncte, deci o sumă mai mare pe care o putem primi de la Profi și o putem utiliza în campania noastră de eradicare a sărăciei prin educație.

Ajută-ne să ținem în școală 200 de copii fără posibilități!


Sursă foto: captură site Profi.ro

Iată descrierea proiectului:

Aproape jumătate (46%) dintre copiii de până în șase ani din România sunt în risc de sărăcie și excluziune socială, arată datele Eurostat pe 2015. Din cauza condițiilor grele și lipsei de educație adecvată în mediul rural, mulți dintre părinți nu știu să citească și să scrie – ceea ce înseamnă că nu sunt în măsură să își ajute copiii la școală. Din această cauză, rata abandonului școlar este în continuă creștere în România.

De peste 10 ani, Fundația FARA sporește șansele la o viață normală și sprijină integrarea în comunitate pentru niște copii care nu au altă cale de ieșire din sărăcie și pe care îi sprijinim să nu abandoneze școala. Prin cursurile after-school ale FARA, peste 200 de copii recuperează materia pierdută, își fac temele, învață noțiuni noi și descoperă lumea dincolo de lipsurile care îi înconjoară. După orele de la școală copiii primesc din partea Fundației o masă caldă. Pentru majoritatea, aceasta este singura masă din zi.

Proiectul de EDUCAȚIE ”Învăț, să nu fiu sărac”, înscris de noi în competiția PROFI dă posibilitatea acestor copii să aibă un viitor diferit față de prezentul în care trăiesc ei și părinții lor. Ei vor să învețe. Ei vor să nu mai fie săraci. Ei vor să fie creditați cu încredere. Ne-am propus să schimbăm în bine viața celor mai vulnerabili și marginalizați copii și tineri, unii dintre ei cu dizabilități, prin îngrijire, iubire necondiționată, suport familial, educație și pregătire profesională. Prin programele noastre, ajutăm anual peste 500 de copii și tineri în situații dificile.

Ajută-ne să ținem în școală 200 de copii fără posibilități! Votează EDUCAȚIA la infochioșcurile PROFI!


Articole înrudite după: CampaniaProfi, tecostă0leisaajuti, Educatie, prevenireabandonscolarVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.