Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Apel pentru donații: Sala de mese unde mănâncă zilnic 24 de copii necesită renovări urgente

Postat pe 07/03/2017 de FARA

24 de copii de școală primară și grupă pregătitoare vin zilnic la Grădinița Nicolae Stoleru din Baia pentru a lua masa de prânz. Pentru unii dintre ei, aceasta este singura masă din zi. Sala în care mânâncă funcționează de peste șapte ani, de când Fundația FARA a deschis la Baia programul de prevenire a abandonului școlar. De atunci, sute de copii au mâncat aici. Acum, linoleumul este rupt și uzat. În plus, actualele norme de igienă solicită spațiilor de servire a mesei utilizarea unor pardosele de tip PVC, gresie, asemănătoare celor din unitățile medicale/spitale/dispensare. Apelăm la donații pentru a putea amenaja adecvat această sală!    

Am realizat un prim pas. Cu ajutorul lui pictor voluntar am dat o nouă viață pereților. El a pictat diferite personaje din desenele animate. Însă, reamenajarea sălii de mese, a sălii de depozitare a alimentelor și antreul Centrului de zi necesită și înlocuirea linoleumului vechi de peste 7 ani. Suprafața totală ce trebuie acoperită este de aproximativ 42 m2 iar pentru aceasta avem nevoie de 2000 lei, sumă ce acoperă manopera și materia primă.

Avem nevoie de sprijinul tuturor oamenilor binevoitori pentru a strânge această sumă și pentru a amenaja o sală de mese conform normelor actuale de igienă! Ajută-ne și tu printr-o donație online aici: http://www.faracharity.ro/doneaza, sau printr-un transfer în contul Fundației FARA: RO02RNCB0090142826750001, cu mențiunea: ”Donație amenajare sala de mese Baia”.


Articole înrudite după: apelladonatii, centruldeziBaiaVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.