Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Ce îşi doresc de Crăciun copiii pentru care iarna nu e o bucurie

Postat pe 19/11/2015 de FARA

apel_donatii

Reclamele de Crăciun încep timid să își facă loc în pauzele de publicitate. Curând va începe să miroasă a măr copt cu scorțișoară și în agende vom strecura liste secrete și mesaje pentru Moș Crăciun. Din nou vom visa la zăpadă.

Sunt însă sute de copii în satele izolate din Județul Suceava care se gândesc la zăpadă, iarnă și Crăciun cu înfrigurare. Ceea ce pentru noi este sezonul cadourilor, pentru ei e perioada dârdâitului și clănțănitului.    

Ei nu visează la cele mai recente jucării cu telecomandă, nici la haine care miros a nou, sau la cărți cu foi drepte foșnitoare. Ei vor o plapumă să le țină de cald noaptea, o pernă adevărată, nu una din pulovere vechi, o saltea cât de cât, pe care să o pună în locul patului improvizat din cârpe și alte nimicuri. Ceea la ce ei visează, pentru noi sunt lucruri atât de elementare încât nici nu ne punem întrebarea cum ne-ar fi viața fără ele.

Și nu, nu nu și le doresc noi, strălucitoare și apretate. 

Dragă om de bine, cu siguranță te-ai gândit de multe ori că acești copii nu au cu ce se îmbrăca sau încălța. E posibil însă să nu-ți fi pus problema că și casa lor e la fel de dezbrăcată și zdrențuită ca ei. Dacă ai în casă pături, plapume, lenjerii, prosoape, vase care îți prisosesc sau pe care le consideri epuizate, nu te grăbi să le arunci! Vor fi primite cu bucurie de familiile nevoiașe din sate precum: Bahna Arini, Baia, Bogata, Preutești. Copiii lor, indiferent de vreme, merg la școală, pentru că doar așa știu că pot avea o altă viață. La Fundația FARA îi spijinim în renovarea locuințelor, cu o masă caldă la la școală și cu ore after school. Dă-ne o mână de ajutor să prindă Crăciunul într-un mediu mai călduros, la propriu.

Ajută-ne să-i facem să creadă în mai bine.

Primim donații la adresele noastre din Suceava (Calea Unirii nr 11A, tel:0230 521 700) și București (Strada Tudor Arghezi nr 21, Sector 2, 0212420555).

Pentu donații în bani găsești aici toate detaliile.

Îți mulțumim!  


Articole înrudite după: prevenireabandonscolar, SuceavaVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.