Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Centrul de recuperare Sf. Tereza are microbuz!

Postat pe 08/11/2016 de FARA

La începutul verii, anunțam apelul la donații pentru a cumpăra un microbuz care să ducă și să aducă copiii la centrul de recuperare Sf. Tereza. Acum, avem bucuria să anunțăm că mulțumită sprijinului donatorilor din Marea Britanie și din România am cumpărat un minibus!

Încă de când am decis să facem apel la prietenii noștri, știam că va fi o misiune grea. Suma necesară era destul de mare. Însă ajutorul a venit treptat atât de la prietenii vechi, cât și de la cei noi. 

De la sfârșitul lunii octombrie copiii nu mai stau în frig să aștepte mașina mică să-i ia doi câte doi, ci merg cu toții odată la terapie și înapoi.

”Microbuzul ne-a ajutat să începem recuperarea la timp, iar eficiența în acest caz a crescut. Copiii reușesc să beneficieze de intreg programul de terapie. Dacă înainte faceam zece drumuri dus–întors pe zi, acum prin doar cinci drumuri tur-retur acoperim întregul program terapeutic.” - ne spune Andra Filip, coordonatorul centrului de recuperare Sf. Tereza. 

Pentru această reușită avem multor prieteni să mulțumim. Primii care au reacționat la apelul nostru a fost redacția Monitorul de Suceava care a publicat mesajul Fundației și astfel cititorii au donat pentru transportul copiilor din sate la Spătărești (Suceava), unde e localizat centrul. Multumim, Monitorul de Suceava! Mulțumim cititorilor Monitorului de Suceava!

Apoi mama unui beneficiar FARA, ca recunostinta pentru sprijinul acordat copilului ei, a donat din salariul propriu și a strâns donații de la cunostinte. Multumim, Liliana S.!

Anca Zamfirescu a citit despre noi în ziarul Adevărul și a transmis o donație ca semn de încredere în ceea ce facem. Mulțumim, Anca Zamfirescu!

Nici prietenii de pe Facebook nu au rămas indiferenți la apelul nostru si au donat, de asemenea! Mulțumim prietenilor de pe Facebook!

Ca și anul trecut, două românce stabilite în Marea Britanie, care cunosc și magazinele noastre de caritate din Londra,și-au donat zilele lor de naștere,renunțând la cadouri în favoarea donațiilor pentru ca cei 40 de copii de la Centrul Sf.Tereza să nu mai aibă problema transportului la și de la centru.

Mona Turcitu a nominalizat cauza noastră drept proiectul caritabil al lunii septembrie la ea la serviciu. Pentru cauză, dar și pentru că ziua Monei este în septembrie, colegii ei au fost foarte generoși în donații! Mulțumim Mona Turcitu! Thank you, Caring Homes team!

Adelina Nartea anul trecut, donându-și ziua de naștere, ne-a ajutat să cumpărăm o piscină pentru copiii de la Casa de Tip Familial Sf. Gabriel. În acest an, a ales ca prietenii să-i spună ”La mulți ani” prin donații. Încă primește urări și doanații! De aceea e fatastic să oferi ziua de naștere pentru o cauză. Ziua se transformă în luna de naștere. Mulțumim, Adelina Nartea! Mulțumim prietenilor tăi generoși!

În paralel cu donațiile primite din România sau de la prietenii noștri de peste hotare, magazinele FARA Charity au făcut la rândul lor apel la donații. Doar împreună am reușit să strângem suma necesară pentru ca astăzi copiii centrului Sf. Tereza să nu mai stea cu grija drumului, să înceapă recuperarea la timp și să ajungă mai devreme acasă, la părinții lor.

Pentru bucuria din ochii lor, mai spunem o dată tuturor MULȚUMIM!   

Copiii de la Centrul Sf. Tereza se bucura ca au primit  ``Microbuzul Magic``. Acestia si-au indeplinit visul de a ajunge la timp la terapie si bineinteles alaturi de prietenii lor.Microbuzul ne-a ajutat sa incepem terapia la timp, iar eficienta in acest caz a crescut. Copiii reusesc sa beneficieze de intreg programul de terapie. Daca inainte se faceau 10 drumuri dus – intors pe zi, acum  prin 5 drumuri dus intors acoperim intreagul program terapeutic.

Articole înrudite după: microbuz, Sf.Tereza, donațiiVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.