Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Centrul de tranzit FOYER are carte de identitate

Postat pe 05/10/2016 de FARA

Centrul de tranzit Foyer, singurul de acest tip din România, organizează în fiecare toamnă o petrecere aniversară alături de cei care au făcut o schimbare în traseul vieții odată ce au trecut pragul centrului. Această aniversare a fost una specială, căci FOYER a împlinit 14 ani de când este locul unei noi speranțe pentru tinerii ce ies din instituțiile de stat sau vin din familii dezorganizate și nu știu încotro s-o apuce. Aici găsesc mai mult decât un acoperiș, ci o echipă care îi îndrumă și îi învață independența. Pentru toți cei 160 de tineri care au trecut pe la Foyer, acest loc este sinonim cu ”a doua șansă”.

Din această toamnă, Foyer Satu Mare are Carte de Identitate. Ca la orice aniversare de 14 ani, și în acest caz buletinul a fost sărbătorit cu tort, șampanie și multe amintiri. În cei 14 ani, Foyer a îndrumat 160 de tineri, dintre care 145 au un serviciu, iar 80 au o familie. Tinerii care locuiesc aici îngrijesc și 60 de porumbei.

”La mulți ani pe mai departe! Vă iubesc și vă mulțumesc pt tot ce mi s-a oferit!”, este doar unul dintre lungul șir de mesaje de recunoștință primite de echipa de la Foyer pentru ceea ce au reușit să facă împreună cu tinerii din casă. O mare parte dintre ”foyeriști” sunt acum pe picioarele proprii, cu servicii, familii și au depășit perioada de risc în care puteau deraia oricând.

La rândul ei, Carmen Pop, managerul programului Foyer în România spune adesea că este recunscătoare tuturor celor pe care i-a îndrumat la Foyer căci: ”ne ajută zi după zi sa prețuim și să înțelegem TINEREȚEA. Alături de ea lucrează o echipă pasionată și devotată crezului că poți reuși în viață chiar dacă pornești cu stângul. Este suficient să găsești oameni care cred în tine și care te sprijină atunci când tu nu mai ai înceredere. 


Echipa FOYER

  Pentru toate destinele schimbate în bine în acești ani, tansmitem Centrului de Tranzit Foyer din Satu Mare, La mulți ani, la mai mult și la mai mare!

   


Articole înrudite după: Foyer, aniversareVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.