Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Cheia succesului se află la Baia, Suceava

Postat pe 22/06/2015 de FARA

cheia_succesului

Zi specială pentru cei 80 de beneficiari ai Programului de prevenire a abandonului școlar desfășurat de Fundația FARA în comuna Baia, Județul Suceava. Ei au participat la festivitatea de premiere, cu ocazia sfârșitului de an școlar. Însă evenimentul are o semnificație în plus pentru acești copii, căci reprezintă confirmarea că au dus la bun sfârșit o perioadă din viața lor de elevi, fără să renunțe la învățătură. Este o performață, ținând cont de viața dificilă pe care o duc.

Evenimentul a fost însoțit de poezii, cântece și dansuri susținute chiar de elevi. Desigur, nu au lipsit diplomele, cărțile de premiere si medaliile pentru cei care au promovat clasa a IV a. Întreaga activitate s-a finalizat cu tort și prăjituri într-o atmosferă de petrecere.

Un moment emoționant pentru cei prezenți a fost înmânarea cheii succesului de la absolveții de școală primară catre colegii lor mai mici din clasa întâi. Beneficiarii clasei a IV-a vor părăsi programul de prevenire a abandonului școlar. Așa că, din toamnă vom avea noi grupuri de elevi care să beneficieze de o masă caldă la școală, ajutor cu temele de acasă și suport pentru părinți și frații mai mici, toate oferite de Fundația FARA.

Felicitari tuturor elevilor pentru rezultatele obținute!


Articole înrudite după: prevenireabandonscolar, Baia, Suceava



Vreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.