Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Colindători de la Oracle, la Suceava

Postat pe 22/12/2015 de FARA

joc_fundatia_fara

Sunt prietenii Fundației de ceva timp. Adesea îi vizitează pe copiii de la Casa Sf. Gabriel sau îi scot în excursii la munte. În această iarnă, însă, au decis să viziteze și proiectele pe care le defășurăm în Județul Suceava. Despre ei este vorba, voluntarii și prietenii noștri de la Oracle.

la_cacica

10 tineri veseli, cu drag de viață și de frumos au bătut cale lungă de la București până sus, în nordul țării, la Suceava, pentru a se întâlni cu copiii îngrijiți de Fundația FARA. Tinerii de la Oracle au vizitat mai întâi casele Sf. Maria și Sf. Iosif din comuna Fântâna Mare. Acolo au fost întâmpinați cu prajituri și colinde, cum cere tradiția în Bucovina. Despărțirea s-a lăsat cu îmbrățișări și promisiuni de revedere.

aniversare_fundatia_fara

De acolo, tinerii voluntari și-au îndreptat pașii și bucuria către o familie cu 6 copii din programul de prevenire a abandonului școlar din localitatea Bahna Arini. Și acolo au reușit să aducă bucurie. A treia stație, casa Sf. Nicolae, unde au nimerit chiar la aniversarea zilei de naștere a lui Ionuț. Cei 17 ani ai lui Ionuț au fost sărbătoriți cu casa plină de oaspeți. După tăierea tortului, au urmat jocuri de societate, povești, râsete și multă distracție. 

voluntari_fundatia_fara

În ajunul Crăciunului, vă dorim tuturor, ca in aceste zile de sărbătoare măcar un tânăr asemenea celor de la Oracle să vă treacă pragul și să vă facă să vă simțiți iubiți. 


Articole înrudite după: craciun, Sf.Nicolae, prevenireabandonscolar,Vreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.