Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Crăciunul la Centrul Nazare

Postat pe 31/01/2014 de FARA

craciun_fundatia_fara

În decembrie a avut loc sărbătoarea Crăciunului la Centrul Nazaret. La eveniment au participat 25 de copii înscrişi în program, alături de părinţii lor. Evenimentul a fost sărbătorit cu tort, sucuri, baloane, cântece şi poezii. Copiii au recitat şi au cântat, singurei sau cu sprijinul adulţilor şi, drept răsplată, fiecare dintre ei a primit un cadou personalizat de la Moş Crăciun!

La finalul petrecerii, părinţii au avut posibilitatea să se relaxeze la o ceaşcă de cafea iar cei mici, sub supravegherea echipei FARA, s-au distrat la locul de joacă special ales pentru acest moment deosebit: unii au preferat piscina cu bile, alţii au interpretat jocuri de rol şi alţii s-au bucurat de toboganul gonflabil.

Sărbătoarea de Crăciun este un eveniment important pentru copiii din centru nu doar pentru cadourile nelipsitede la Moş, ci şi pentru ocazia de a ieşi în comunitate şi a se distra copios împreună. De asemenea, părinţii au şi ei posibilitatea de a se reîntâlni şi de a împărtăşi impresiile ultimului an şi experienţele pe care le-au traversat.

În fiecare an ne propunem ca anul următor petrecerea noastră să fie şi mai reuşită şi să aducă din ce în ce mai multe zâmbete pe feţele copiilor şi părinţilor cu care lucrăm.


Articole înrudite după:Vreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.