Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Demnitate, cuvântul-cheie la Zilele Asistenței Sociale în Suceava

Postat pe 14/03/2016 de FARA

„Societatea prosperă atunci când demnitatea și drepturile oamenilor sunt respectate. Asistenții sociali promoveaza unitatea umană” - aceasta a fost tema Zilelor Asistenței Sociale din Suceava, unde Fundația FARA a fost partener social. Copiii de la Casa Sf. Nicolae și tinerii de la Casele Sf. Maria și Sf Iosif au participat la toate acivitățile desfășurate în zilele de 9-11 martie. 

Primul popas a fost la Azilul de bătrâni din Suecava unde copiii noștri au adus primăvara prin florile pe care le-au oferit bunicilor de acolo. La schimb, au primit îmbrățișări, zâmbete, mulțumiri și chiar un recital de poezii de la o bunică de 85 de ani. Veseli și zglobii cum sunt copiii noștri, acolo și-au pierdut darul vorbirii când a început bătrâna să recite.  

A doua zi, primăvara a venit și în Casa tip familial Sf. Nicolae unde copiii au primit în vizită asistenți sociali, jurnaliști și studenți ai Universității Ștefan cel Mare. Copiii adoră să-și prezinte casa și universul lor. Așa că i-au primit pe oaspeți cu cea mai mare bucurie și i-au implicat în cele mai distractive jocuri.

Odată întrați în ritm, în cea de a treia zi de eveniment, angajații FARA, dar și copiii au jucat un meci de basket stradal în competiție cu clubul sportiv Phoenix, pentru a promova demnitatea prin sport. A câștigat buna-dispoziție.  


Articole înrudite după: asistentasociala, suceava, Nicolae, Maria, IosifVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.