Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

”Despre Mama” din perspectiva copiilor FARA

Postat pe 24/07/2015 de FARA

Noul spot al Fundației FARA este o scrisoare dedicată mamei, construită din scurte mesaje scrise chiar de beneficiarii Fundației. La filmare au participat copii de la Casa Sf. Gabriel, Centrul de recuperare Samuel și Casa Sf. Rafael pentru tineri cu dizabilități.

Filmările au avut loc in curtea casei Sf. Rafael din Popești-Leordeni, într-o zi frumoasă de început de vară. Toți au venit frumos îmbrăcați și pregătiți pentru un eveniment mai puțin obișnuit. Copiii de la Centrul Samuel s-au deplasat într-un microbuz din București spre locul filmării, însoțiți de părinți și de coordonatoarea programului Oana Sterian. În pauzele dintre filmări, curtea se umplea de zgomot, veselie și distracție. A fost prima dată când beneficiarii a trei proiecte ale Fundației se întâlneau în același loc.

spot_despre_mama

Margareta Ivan, directoarea Casei Sf. Gabriel a repetat cu copiii fiecare propoziție și știa scenariul pe dinafară, iar copiii erau foarte entuziasmați că vor fi eroi ai unui film despre Fundația lor. Nu în ultimul rând, tinerii de la Casa Sf. Rafael au fost niște gazde perfecte și au avut grijă să nu ducem lipsă de nimic pe parcursul filmărilor.

Graficianul si Regizorul Dan Horja, care colaboreaza de mai bine de un an cu FARA, pentru materialele de comunicare, ne-a stat alături și împreună cu el am reușit să realizăm acest spot. 

Mulțumim tuturor!


Articole înrudite după: spot, sf.Gabriel, Rafael, SamuelVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.