Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Despre minte, trup şi suflet

Postat pe 21/03/2015 de FARA

biblioteca_fundatia_fara

Primăvara a venit la programul nostru de prevenire a abandonului şcolar cu multe evenimente antrenante pentru copii. În marte au învăţat despre o alimentaţie echilibrată, s-au bucurat de noi cărţi donate pentru Biblioteca FARA şi au creat mărţişoare pentru mame. Astfel au avut activităţi pentru minte trup şi suflet.

Despre minte:
În 2014 am deschis o bibliotecă specială pentru copiii care sunt parte din programul de prevenire a abandonulu şcolar, pe care îl desfăşurăm în satele sărace din judeţul Suceava. Primele 400 de cărţi au fost donate de Biblioteca Judeţeană Suceava.
Copiii care se bucură de aceste cărţi au pus la cale şi o campanie prin care au încurajat comunitatea să doneze cărţi. Nu au rămas indiferenţi nici copiii din Bucureşti care au aflat de iniţiativa celor din Suceava şi au trimis 240 de cărţi la sfârşitul lunii februarie 2015. Acum de biblioteca FARA beneficiază 80 de copii din comunele Baia şi Bogata (Suceava).

afis_biblioteca_fara

Despre trup:
Odată cu donaţia de cărţi, de la Bucureşti au venit şi 96 de cutii cu multivitamine. Cu această ocazie copiii au participat la un seminar despre alimentaţia sănătoasă de la medicii cabinetului medical din comuna Baia. Multivitaminele primite au fost însoţite de legumele şi fructele de sezon: mere, morcovi, salată.

lectie_nutritie_fara

Despre suflet:
8 Martie şi iubirea merg mână în mână, astfel la centrul de zi Baia copiii au sărbătorit Ziua Mamei. Pentru aceasta ocazie, au pregatit felicitări pe care apoi le-au oferit mamelor pentru a le aduce un zâmbet.

martisoare_fundatia_fara


Articole înrudite după: prevenireabandonscolar, SuceavaVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.