Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Foyer, 12 ani de tinereţe

Postat pe 15/10/2014 de FARA

aniversare_foyer

Filiala Foyer Satu Mare din cadrul Fundației FARA a celebrat, în data de 01 octombrie 2014, doisprezece anide activitate. Cu această ocazie centrul a lansat oficial un nou program.

”12 ani de activitate reprezintă o perioadă suficientă pentru a putea face diferența în societate. Cu programul Foyer am ajutat până acum 127 de tineri care în prezent duc o viață independentă. În acest moment, ne extindem activitatea prin deschiderea unui Centru Comunitar unde accentul cade pe activități de parenting, stil de viață sănătoas, job club și dezvoltare personală. Proiectul este dedicat în special mamelor care se confruntă cu probleme” a explicat Carmen Pop, Manager Program.

foyer_aniversare_12ani

Programul Cămin de Tranzit  Foyer își desfășoară activitatea în Satu Mare din anul 2002 având ca obiectivsprijinirea tinerilor dezavantajați cu varstă cuprinsă între 18 și 26 ani, care provin din instituții de stat, din familii unde aceștia sunt abuzați sau trăiesc în sărăcie, tineri care sunt excluși socio-economic.
Foyer FARA oferă adăpost, consiliere și suport material unui numar de 18 tineri printr-o abordare holistică a nevoilor rezidenților, lucru care ulterior le asigură integrarea în societate.

”Ce exemplu mai bun și ce mulțumire mai mare avem nevoie decât să fim intre cei care stiu să-și pună semenii mai presus de ei înșiși? Aceasta fac oamenii extraordinari de la Foyer FARA din Satu Mare!” - a declarat la evenimentulde aniversare Marcela Papici, viceprimar Satu Mare


Articole înrudite după: Foyer, aniversareVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.