Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Fundația FARA, beneficiară a unei recepții caritabile la reședința Ambasadorului Marii Britanii

Postat pe 26/09/2016 de FARA

2016 este un an aniversar pentru FARA, căci împlinim 25 de ani de fapte bune pentru copiii și tinerii vulnerabili. Cu această ocazie, Excelența Sa Ambasadorul Marii Britanii Paul Brummell a găzduit la reședința domniei sale un eveniment dedicat FARA. 

Excelența Sa a menționat în discursul de deschidere că Fundația FARA este una dintre cele mai vechi organizatii neguvernamentale britanice care a venit în România după difuzarea reportajelor îngrozitoare din orfelinatele României anilor  ‘90, pe posturile occidentale de televiziune. În cei 25 de ani, peste 5000 de copii au fost sprijiniți spre o viață mai bună, iar activitatea FARA a devenit un reper de calitate în domeniul serviciilor sociale. Ambasada Marii Britannii susține cu toate resursele organizațiile neguvernamentale britanice care activează în România, așa cum este Fundația FARA.  

La eveniment au fost citite și mesajele aniversare transmise de ambasadorii Fundației Prințul de Wales și Prințesa Marina Sturdza. Președintele FARA, Jane Nicholson a citit Mesajul Prințului Charles: ”Am văzut personal cum a reușit FARA să ofere o nouă speranță și oportunități pentru mulți dintre cei aflați în nevoie. Există în continuare o necesitate acută de organizații caritabile cu experiență în România, care să abordeze aceste probleme complexe. Aștept cu nerăbdare să văd cum activitatea Fundației FARA se dezvoltă în continuare, condusă de viziunea unei lumi în care toți copiii și tinerii cresc în libertate și demnitate, într-un mediu sigur și afectuos.” 

Deoarece nu a putut să participe la eveniment, Prințesa Marina Sturdza a transmis următorul mesaj: ”Sunt atât de tristă că nu pot fi prezentă în această seară în București pentru a celebra această adunare minunată, care o onoreaza pe Jane Nicholson și pe echipa ei pentru munca lor excepțională de a oferi un cămin iubitor și un viitor pentru copiii României. Copiii noștri reprezintă viitorul acestei țări și merită tot respectul și toate eforturile noastre pentru a le asigura o dezvoltare viabilă. Această organizație caritabilă extraordinară, ghidată cu înțelepciune de Jane, a ajutat în mod constant și cu succes copiii vulnerabili. Este un privilegiu pentru mine să sprijin toate eforturile Fundației FARA in cei mai bine de 20 de ani de când îi cunosc și vă îndemn pe toți să faceți același lucru.”

La recepție au participat directori și reprezentanți ai marilor companii din România.

Mulțumim pentru generoasa primire domnului Ambasador Paul Brummell și soției dumnealui, precum și echipei Ambasadei Marii Britanii împreună cu care am realizat acest eveniment! 


Articole înrudite după: AmbasadorulMariiBritanii, ReceptieFARA, 25deaniVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.