Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Fundația FARA – noul website!

Postat pe 05/03/2014 de FARA

web_site_fundatia_fara

“Noul website FARA, proaspăt lansat, este o mostră autentică de colaborare la nivel european”. Asta ne spune Tim Burton, Consultant pe probleme de Comunicare în cadrul FARA UK, iar noi îi dăm dreptate!

Plecând de la o temă de lucru redactată de un consultant din Norfolk (Marea Britanie), web-developerii de la eKreative, din Cherkassy (Ucraina) au început să lucreze la dezvoltarea website-ului. Între timp, noul logo al FARA România a fost elaborat de către designeri din Cornwall și Norfolk, utilizând un font de caractere creat de Ivan Filipov (Bulgaria). Bineînţeles că echipa FARA (România) a contribuit în mod hotărâtor la editarea conţinutului.

Tim Burton a comentat: "Procesul de dezvoltare al acestui website ar fi fost greu de imaginat în urmă cu câțiva ani. Mulţumită efortului depus de echipe din patru ţări europene, avem acum o nouă fereastră deschisă spre lumea şi activitățile FARA. Cu postări regulate, ştiri relevante din sector, multe imagini şi o interfaţă mult mai uşor de utilizat, sperăm ca noul site FARA să se bucure în continuare de atenţia suporterilor noştri din întreaga lume, şi să devină o platformă importantă pentru a atrage şi a motiva şi mai mulţi oameni să se implice în cauza FARA”.


Articole înrudite după:Vreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.