Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Halloween în stil FARA

Postat pe 06/11/2014 de FARA

halloween_centru_samuel

Chiar dacă nu este o sărbătoare tipic românească, Centrele de terapie Samuel si Sfânta Theresa au organizat câte o petrecere de Halloween de dragul decorațiunilor specifice care sunt tot mai frumoase de la an la an. În acest fel, copiii au avut ocazia de a-și stimula creativitatea și de a petrece timp alături de colegi.

La centrul Samuel, copiii care urmează programul de Terapie prin Arte Combinate au făcut măști și punguțe în care au primit bomboane și jeleuri de la angajații centrului.

halloween_centru_theresa

Pe de altă parte, beneficiarii de la Sf. Theresa s-au bucurat de o mare surpriză. Angajații centrului au amenajat sălile cu lilieci negri, dovleci fioroși și lumânărele, iar pe copiii i-au desenat pe față și i-au îmbrăcat în costume ingenioase. Vampiri, clovni, zâne bune, cațeluși, vrăjitoare, super-eroi, toți și-au dat întâlnire la centrul Sf. Theresa din Fălticeni. În pofida poveștilor, toate aceste personaje nu s-au certat, nici nu s-au dușmănit, ci chiar au lucrat împreună la decorarea unui dovleac imens din hârtie creponată, apoi au spus poezii pentru care, așa cum cere tradiția, au primit dulciuri.

Nici la Samuel nu au lipsit nici jocurile de grup cu tematică specifică; pornind de la un simplu joc cu ghemul de ață, copiii au creat o pânză de păianjen uriașă care s-a potrivit de minune cu toate celelalte decorațiuni realizate împreună cu terapeuții: dovleci, lilieci, fantome și păianjeni.
Cel mai iubit a fost dovleacul sculptat cu lumânare înauntru, care a luminat pe tot parcursul activităților și a fost vedeta din toate pozele făcute.

Pentru a întări frumoasele amintiri de la petrecere, copiii au băut suc de dovleac înainte de a pleca acasă.


Articole înrudite după: Samuel, TheresaVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.