Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

La copiii noștri a ajuns Moș Crăciun adevărat!

Postat pe 20/12/2016 de FARA

”Doamnă, sunteți sigură că Moș Crăciun există?”, acesta era întrebarea copiilor de la Baia și Bahna Arini de fiecare dată când se apropia Crăciunul. În acest an au aflat adevărul! 

Se îndoiau: ”există... nu există...”, ”vine... nu vine...”. Dacă zvonurile sunt adevărate, și Moș Crăciun e doar vecinul în halat roșu și barbă de vată. Mai aveau o frică, dacă există și ei se îndoiesc, poate nu primesc cadouri. Și iată așa, când nedumerirea era mai mare, cineva a bătut la ușă...

Cei 200 de copii au rămas uimiți când un munte de Moș cu haine roșii, desagă cât el de mare, cu barba albă, cu burta cât desaga și glasul gros a intrat în încăpere. ”Voi chiar ați crezut că nu am să ajung și la voi la Baia și Bahna Arini?”

Ultima urmă de îndoială s-a dizolvat imediat ce copiii l-au supus testului veridicității pe Moș. Cum adică ”ce fel de test al veridicității?” L-au tras de barbă, desigur. Iar barba albă a rezistat, pentru că, da, era chiar a Moșului.

Iar pentru a dovedi încă o dată că Moș Crăciun există, acesta ajutat de spiridușii voluntari Nicoleta Bogoș și Adriana Horia a vărsat tolba plină de jucării, dulciuri, fructe, rechizite, hăinuțe și ghetuțe, oferind copiilor cadourile atât de așteptate.

Copiii î-au răsplătit pe Moș și pe echipa lui minunată cu colinde și poezii. În schimb, Moșul le-a cerut să promită că anul care vine vor mai harnici la școală și că niciodată nu se vor mai îndoi de existența lui.

Această poveste adevărată nu ar fi existat niciodată dacă Nicoleta Bogoș și Adriana Horia nu-i arătau Moșului drumul spre copiii care au nevoie de o minune ca să iasă din stuația în care trăiesc. Mulțumim că ați făcut această minune pentru ei! 

Copiii l-au rasplatit pe Mos cu colinde si poezii , promitand ca anul care vine vor obtine rezultate mult mai bune la scoala si ca niciodata  nu se vor mai indoi de existenta lui.

Articole înrudite după: MosCraciun, Baia, BahaArini, PrevenireabandonscolarVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.