Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Legumele de la ferma noastră organică se găsesc la Cora Bacău

Postat pe 03/09/2014 de FARA

legume_fundatia_fara

Ferma Organică FARA livrează magazinului CORA din Bacău, în fiecare săptămână, 200 de kilograme de roșii bio și 100 de kilograme de ardei gras în curs de certificare bio. Colaborarea a început la mijlocul lunii august și va continua pe perioada toamnei și a primăverii, magazinul urmând să vândă și alte produse de la fermă, precum ceapă verde, spanac, ridichi, salată verde sau castraveți.

„Gustul adevărat al unei roșii românești crescută ca pe vremea copilăriei, la țară, cu muncă multă și fără alte substanțe în plus față de ceea ce oferă pământul nostru din belsuș... aceasta a fost prima senzație simțită atunci când am gustat roșia oferită clienților noștri de către oamenii din Fundația FARA. Prețul este foarte bun, calitatea este excelentă, drept urmare clienții sunt foarte mulțumiți.” - ne-a spus Cătălin Ismană, director magazin Cora Bacău.

ferma_organica_fundatia_fara

„Cora lucrează cu mulți producători agricoli mici și își extinde gama de produse bio. Faptul că aceste produse vin de la ferma FĂRĂ unde se desfășoară și un program de recuperare pentru tineri cu dizabilități, ne face să fim și mai încântați de rezultatul atât de bun al vânzărilor. Cora și ferma FARA vor continua colaborarea și după încheierea sezonului de roșii și ardei urmând a achiziționa alte legume. În plus, Fundația Lumea cora va  pune la dispozițiafermei  fonduri pentru cumpărarea unei mașini care  va ajuta la dezvoltarea activităților fermei organice FARA.”  - Ana Maria Florea-Harrison, Responsabil PR Cora România

„Ne bucură foarte mult acest parteneriat deoarece putem extinde aria unde distribuim legumele de la FARA. Pânăacum, foloseam legumele pentru proiectele noastre, mai exact, cu o parte pregăteam o masă caldă la școală pentru copiii din satele foarte sarace din județul Suceava, altă parte era folosită pentru a hrăni beneficiarii noștri. Deoarece afost și un an foarte prielnic pentru roșii și ardei, am deschis colaborarea cu cora, ceea ce ne încurajează să extindem în anul care vine numărul de solarii cu legume, pentru a răspunde cererii create. Pe viitor, ne propunem să trasformăm ferma organică FARA într-un business social, pentru a putea ajuta și mai mulți copii aflați în dificultate.” - ne-amărturisit președintele Fundației, Jane Nicholson.


Articole înrudite după: bio, organic, cora, fermaVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.