Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Moş Crăciun la Bucureşti, Fălticeni şi Suceava, concomitent

Postat pe 22/12/2015 de FARA

craciun_fundatia_fara

Cine mai are dubii că Moș Crăciun poate fi în același moment în mai multe locuri, atunci nu a aflat despre Serbările de Crăciun de la centrele noastre de recuperare din Suceava, Fălticeni și București. Moșul nu a lipsit de la niciuna, chiar dacă au avut loc în același moment.

copii_craciun_fundatia_fara

Aceasta deoarece toții copiii cu nevoi speciale care vin la aceste centre au fost cuminți tot anul, s-au străduit să obțină rezultate bune și să facă progrese pentru a-i bucura pe părinți, eucatorii de la centre și, desigur, pe Moș Crăciun. Încă din primele zile ale lunii cadourilor copiii au meșterit ornamente, au învățat cântecele și au scris scrisori Moșului. Așa că bătrân, obosit și suprasolicitat, Moșul nu a avut cum să ignore așteptarea copiilor și și-a croit drum printre șoselele încă neacoperite de zăpadă să fie la timp în fiecare loc unde era așteptat.

centrul_emanuel_fundatia_fara

Bucuria a fost nețărmuită atât pentru copii, dar mai ales pentru Moș. Căci a plecat de la cele trei centre înaripat. Nu mai avea nevoie nici de sanie, nici de reni, pentru că zbura alimentat de propriul entuziasm că încă dăinuie spiritul Crăciunului printe copiii de azi, pe care e din ce în ce mai greu să îi suprinzi și care, unii dintre ei, și-au pierdut capacitatea de a crede în povești și Moș Crăciun.

craciun_fundatia_fara

Desigur, după o asemenea primire, a promis că și la anul va pune aceste trei locuri cu copii sârguincioși pe lista lui prioritară pentru vizite. Copiii, larândul lor, s-au încărcat cu răbdare până la anul viitor, când iar vor scrie Moșului și iar ăl vor aștepta cu drag.


Articole înrudite după: craciun, samuel, emanuel, theresaVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.