Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Ne-a vizitat unul dintre cei mai influenți gânditori de business din lume

Postat pe 14/11/2016 de FARA

Recent, am primit în vizită un cuplu deosebit: Elizabeth și Charles Handy. Prin ce sunt deosebiți? Charles Handy este considerat unul dintre cei mai mari gânditori de business din lume, iar soția sa este un fotograf de renume.

Aceștia au venit la București cu ocazia lansarii cărții ”A doua curbă”, semnată de domnul Handy. Mulțumită lor, am participat ca expozanți și la conferința de resurse umane HR Innovation Conference, organizată de HR Club, unde familia Handy a fost invitată de onoare. 

A doua zi după conferință, cuplul Handy a venit să-i cunoască pe copiii ce crescîn Fundația FARA, la Casa Sf. Gabriel și pe tinerii care au ales centrul de tranzit Foyer ca rampă de lansare în viața independentă.

Cunosc foarte bine activitatea FARA și chiar au mai fost în vizită câțiva ani în urmă, deoarece sunt buni prieteni cu Jane Nicholson, fondatoarea FARA. Ce i-a impresionat a fost cât de mult a crescut activitatea Fundației în anii care s-au scurs și, desigur, bucuria de pe fețele copiilor, despre care nouă ne place să spunem că sunt ”copii Cu” (casă, familie, sprijin) și nu ”copii FĂRĂ”.   

Am avut privilegiul să cunoaștem profesioniști din domeniul resurselor umane la conferința HR Innovation Conference, organizată de HR Club unde am participat ca expozanți și unde am povestiti cu bucurie despre activitatea noastră. Așteptăm cu drag în vizită voluntari de la companiile cu care am discutat, căci nevoile sunt în continuare mari și doar împreună putem să le tansformăm în reușite pe termen lung. Mulțumim, HR Club pentru generoasa invitație și pentru excelenta organizare a evenimentului.

Mulțumiri familiei Handy pentru vizită și sprijin! 


Articole înrudite după: CharlesHandyVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.