Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

One World Foundation susține, al doilea an consecutiv, programele Fundației FARA

Postat pe 10/04/2017 de FARA

După ce, anul trecut am început o colaborare cu One World Foundation, care a sprijinit o parte din costurile pentru materialele educaționale din programul de Eradicare a Sărăciei prin Educație, anul acesta colaborarea s-a extins și către Centrul de Zi de Recuperare Sf. Tereza. 

Astfel, organizația neguvernamentală One World Foundation, care susține proiecte de educație pentru copii din toată lumea, a ales să continue și chiar să extindă parteneriatul cu Fundația FARA prin susținerea financiară a două dintre programele noastre.

Toate resursele primite de la OWF vor fi utilizate pentru programele educaționale desfășurate în cele două proiecte finanțate. Astfel, la Centrul de zi de Recuperare Sf. Tereza vin 60 copii cu nevoi speciale care nu beneficiază de nicio altă formă de educație. Aici au parte de terapie, logopedie, activități de grup, toate cu scopul de a-i ajuta să se integreze mai târziu în școlile de masă sau speciale.

În programul ”Eradicarea sărăciei prin educație”, unde sprijim 200 de copii să nu abandoneze școala din cauza situației materiale, ajutorul constă în programe after school dar și în oferirea unei mese calde la prânz.

Mulțumim One World Foundtion că a decis să ne sprijine în aceste demersuri și că este alături de noi în eforturile noastre de a oferi educație celor care, din numeroase motive, nu au acces la ea.  


Articole înrudite după: OneWorldFoundation, prevenireabandonscolar, Baia, Suceava, SfTereza, CentrudeziderecuperareVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.