Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

One World Foundation susține programul de prevenire a abandonului școlar al Fundației FARA

Postat pe 22/02/2016 de FARA

După extinderea programului de prevenire a abandonului școlar Baia, o nouă reușită anunțăm pentru acest proiect. One World Foundation, o organizație neguvernamentală care susține proiecte de educație pentru copii din toată lumea, a decis să susțină financiar programul nostru și să acopere o parte din cheltuielile programului pentru materiale educative. Cei peste 100 de copii, din programul pe care îl defășurăm la Baia, sunt ajutați prin ore after school pentru a recupera golul de informații față de colegii lor, de asemenea primesc o masă caldă la prânz, pentru mulți dintre ei este singura lor masă din timpul zilei.

Toate resursele primite de la One World Foundation vor fi distribuite pentru achiziția de cărți, culegeri de exerciții primite la de școală, pe care copiii le utilizează atât la școală, cât și în cadrul programului. Precum și materiale auxiliare care vin în completare la Centrul de zi: caiete de vacanță, caiete speciale pe clase, fișe de lucru. Toate acestea vin în completare pentru fixarea, dobândirea cunoșțintelor, acoperirea lacunelor în funcție de capacitatea copilului. În acest mod, învățarea devine interesantă, atractivă și deloc plictisitoare.

Mulțumim One World Foundtion că a decis să ne srijine în acest demers și că este alături de noi în eradicarea sărăciei prin educație!    


Articole înrudite după: OneWorldFoundation, prevenireabandonscolar, Baia, SuceavaVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.