Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Pasionații de mișcare de la Futura Gym i-au vizitat pe copiii cu nevoi speciale din Centrul Samuel

Postat pe 25/04/2017 de FARA

Cu Futura Gym am legat o prietenie recentă, dar care a devenit strânsă într-un timp foarte scurt. Mai întâi, am avut onoarea sa fim partenerii lor sociali la evenimentul de Fitess în aer liber, organizat în parcul IOR. Energia lor si mentală, și fizică a fost molipsitoare. Evenimentul a avut loc în sâmbăta ce a urmat  ploilor și ninsorii. Cu cât se îndeseau norii în zilele acelei săptămâni, cu atât ei anunțau mai cu spor despre acțiunea în aer liber. Și ce credeți? Soarele a ieșit sâmbătă parcă pentru a le încuraja credința și încrederea și evenimentul a avut loc așa cum și-au dorit. Acest spirit ne înrudește, deoarece și Fundația FARA, oricare au fost ”intemperiile” sociale și politice din România, a rămas activă și în picioare pentru cauza în care crede și pentru binele copiilor pe care îi îngrijește.

După eveniment, echipa Futura Gym, prin Ghazaleh Emami, Alexander Florescu și Robert Serea, ne-a vizitat și la Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități ”Samuel”. Și nu au venit doar cu entuziasm, ci și cu multe daruri de la o parte dintre sponsorii evenimentului: Himalaya, Sloop, Solaris. De asemenea, Sponsorul principal al Fitness in the park, Epiesa, a dorit sa ne sprijine cu echipament necesar centrului, asa ca, mulțumită lor, copiii au noi materiale care sa ii ajute in recuperare. Întâlnirea cu copiii a fost emoționantă pentru ambele părți. Pe de o parte, copiii adoră să primească oaspeți, să arate progresele făcute, iar echipa Futura Gym pentru că a interacționat pentru prima dată cu copii cu nevoi speciale, sensibili dar foarte deschiși.

Avem convingerea că proaspăta prietenie va deveni una strânsă și de durată. Mulțumim pentru tot sufletul și încrederea pe care le-ați pus în acest eveniment!   


Articole înrudite după: FuturaGym, CentrulSamuel, FitnessInTheParkVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.