Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Pregătirile de Crăciun la FARA au magia lor

Postat pe 22/12/2014 de FARA

craciun_fundatia_emanuel

Toți copiii și tinerii de la centrele Fundației FARA au fost atât de cuminți încât Moș Crăciun ar trebui sa facă un pic de efort să înghesuie toate darurile pe care le merită beneficiarii noștri. În decembrie, cu mic, cu mare, au creat ornamente, au împodibit casele, au participat la târguri și s-au bucurat de sărbătoarea ce va veni negreșit.

Pregătirile au început cam odată cu îngălbenirea primelor frunze din copaci, când tinerii de la Casa Sf. Rafael și de la Sf. Mihail s-au închis ore în șir în atelier, asemeni elfilor lui Moș Crăciun, pentru a realiza inegenioase decorațiuni din paste făinoase, hârtie, carton, reviste, quilling, plante uscate. Procesul creativ a fost dificil, dar a dat rezultate, căci cele realizate de ei s-au bucurat de mare succes la târgurile la care au particpat (la biserica din Popești Leordeni, la hipermarketul Cora, la evenimentele organizare cu ocazia zilei persoanelor cu dizabilități, etc)   

atelier_rafael

Mai aproape de ziua cea mare a început agitația și în celelalte centre, căci îmbrăcarea braduților a fost făcută de beneficiari de la centrele: Samuel, Emanuel și Tereza. O mare parte din jucării au fost create chiar de copii, inspirați de frumoasele povești de Crcăciun auzite de la părinți și educatori. 

carciun_mihail

Într-un final, zilele cu daruri au sosit! Voluntari generoși au trecut pragul casei Sf. Gabriel, Moș Crăciun a făcut din nou minuni și a ajuns și la Bucuresti și la Suceava cu daruri, iar acolo unde sania lui s-a împotmolit, au ajuns darurile din partea ajutorilor lui secret, prin campania Shoebox 2014. Astfel, peste 120 de pachete cu cadouri în cutie de pantofi au ajuns la copiii săraci din satele izolate din Suceava, beneficiari ai programului de prevenire a abandonului școlar.

craciun_emanuel

craciun_tereza

craciun_sf_gabriel

Nimeni nu a fost uitat! Mulțumim lui Moș Crăciun și tuturor ajutorilor lui generoși!


Articole înrudite după: craciun, rafael, samuel, theresa, SfGabrielVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.