Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Prietenii noştri generoşi au prieteni generoşi

Postat pe 29/10/2015 de FARA

Ziua de naștere este, alături de Crăciun, sărbătoarea cea mai așteptată din an. De mici știm că vine însoțită de cadouri și multă atenție din partea celor dragi. Două prietene ale fundației, Mona Turcitu și Adelina Nartea au renunțat la cadouri și au decis ca, de ziua lor, să își îndemne toți prietenii să doneze suma pe care ar fi dat-o pentru un dar, proiectelor Fundației FARA. Astfel ele au fost cele care ne-au făcut cadou ziua lor.

fundatiia_fara

Cele două au multe în comun: sunt românce stabilite în Marea Britanie, sunt mame, sunt prietene și le place să facă bine. Inițiativa a dat-o Mona, care ne este alături de aproape un an prin acțiunile înfăptuite în beneficiul Fundației FARA. Mulțumită ei, copiii noștri cu dizabilități merg în siguranță în microbuz către centrele de recuperare, pentru că mașinile sunt dotate cu scaune auto donate de Mona.

Inspirată de gestul Mukallitei, Adelina i-a urmat exemplul si și-a donat ziua. Pentru comoditate, căci prietenele noastre au oameni dragi în mai multe țări din Europa, și-au creat pagini dedicate acestei acțiuni pe platformele de crowdfunding unde fundația are profil: Galantom și Just Giving, iar cei dragi lor, prin câțiva pași simpli, au făcut donațiile-cadou.

fundatia_fara_adelina

Fiecare a ales ce proiect să susțină, fie că a fost vorba despre construirea unei case pentru tineri cu dizabilități sau amenajarea unui loc de joacă pentru copiii fără părinți. Vom avea grijă să folosim fiecare leu primit cu multă cumpătare, eficiență și înțelepciune. Mulțumim pentru generozitatea voastră și pentru că ați făcut cadou ziua voastră celor care au mare nevoie de sprijin. 


Articole înrudite după: voluntariatVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.