Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Sărbătoare de Crăciun la Centrul Samuel

Postat pe 05/03/2014 de FARA

craciun_fundatia_fara

Pe data de 11 decembrie 2013, personalul şi copiii din Centrul de recuperare Samuel au trăit emoţiile sărbătorilor de iarnă, organizând o mare petrecere de Crăciun. Echipa FARA a pregătit, pentru toţi cei 40 de copii, daruri constând în jucării, cărţi, materiale educaţionale, în funcţie de necesităţile fiecăruia. La acest eveniment, alături de cei mici au participat şi familiile lor, întreaga echipă din centru, precum şi reprezentanţi ai FARA Charity UK, FARA România şi ai Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, sector 3, Bucureşti.

Unul dintre părintii copiilor înscrişi în program a avut bunăvoinţa de e asigura doi animatori specializaţi, care au dăruit copiilor un spectacol pe cinste şi activităţi ludice pentru a reda spiritul de sărbătoare. Animatorii au fost costumaţi în prinţesă şi pirat şi au organizat jocuri pentru băieţi şi fete, dar şi divertisment pentru toată lumea, inclusiv pentru părinţii şi personalul prezent. Ulterior, au împărţit cadouri simbolice pentru toţi copiii şi fiecare a beneficiat de câte un răsfăţ cu pictură profesională pe faţă.

Moş Crăciun nu a lipsit nici el şi a împlinit dorinţa echipei FARA de a oferi copiilor cadourile mult aşteptate. Pe feţele tuturor se putea citi fericirea şi entuziasmul.

Vom repeta cu siguranţă acest moment magic şi în anii ce vor urma!


Articole înrudite după: implicare, Craciun, SamuelVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.