Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Succes în online alături de implicare socială

Postat pe 08/05/2015 de FARA

10pasi_catre_succes

Implicarea socială și generozitatea responsabilă se pot manifesta în diverse moduri. De aceea, ne-a bucurat mult întenția domnului Sorin Cucoș, un specialist desavârșit în tainele web-ului, să direcționeze către Fundația FARA 10%, pentru început, din suma adunată în urma vânzărilor cărții pe care o scrie, precum și din vânzările ghidurilor care aprofundează subiectele din carte.

Lucrarea se numește ”10 pași către succesul online” și este în curs de editare pentru a fi tipărită.  

”Cartea ”10 pași către succesul online” este prima și singura lucrare pe care o voi scoate în acest domeniu, de aceea sunt foarte atent la modul în care va ieși pe piață acest produs. Consider că este esențial ca tot ceea ce facem să fie realizat având în minte și binele celor de lângă noi. Așa că, pe lângă succesul pe care cititorii îl pot atinge folosind recomandările din carte, doresc să contribui, cât de puțin, și la succesul copiilor pe care Fundația FARA îi îngrijește cu atâta dedicare și dragoste” - Sorin Cucoș, autorul cărții.

Scrisă într-un limbaj accesibil, misiunea acestei cărți este să livreze informații actuale despre mediul online, cum funcționează acesta și cum prin parcurgerea celor 10 pași se poate atinge o prezență online de top.
Bazată pe experiența autorului, cartea oferă informații reale și nu sfaturi sau rețete cumulate de pe internet.
Așa cum sugerează și titlul, lucrarea este structurată în 10 Pași (10 capitole) bine documentați și plini de exemple care au menirea de a ajuta un novice să înțeleagă acest domeniu dinamic, iar pe un cunoscător să își aprofundeze informațiile și să le aplice cu succes.
În prezent, cartea poate fi comandată pe site în varianta electronică, urmând ca, odată cu apariția acesteia să fie trimisă cumpărătorului și varianta tipărită.

Suma direcționată din vânzarile cărților și a materialelor conexe va fi folosita în beneficiul copiilor îngrijiți de Fundația FARA, mai exact din casele de tip familial pentru copii rămași temporar sau permanent fără grija părinților biologici. Ei au fost preluați de fundație prin intermediul sistemului de servicii sociale din România. Câțiva provin din instituții de stat. Mulți au fost neglijați și copleșiți de lipsuri, iar de cele mai multe ori au probleme psihologice și comportamentale legate de abuzul mental și fizic pe care l-au suferit în trecut. Grija și dragostea necondiționată, sprijinul individual dar și asistența medicală (inclusiv spirituală și psihologică) și educația formează o parte integrantă a programelor de asistență derulate de Fundația FARA.


Articole înrudite după:Vreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.