Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Un nou acord de colaborare

Postat pe 29/05/2014 de FARA

acord_colaborare_fundatia_fara

Începând cu luna martie 2014, Fundaţia FARA are un nou partener în munca desfăşurată în domeniul recuperării copiilor cu nevoi speciale, şi anume Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava. Acordul de colaborare semnat cu entuziasm de ambele părţi implică facilizarea accesului studenţilor Departamentului de Sănătate şi Dezvoltare Umană, Kinetoterapie şi motricitate specială (Facultăţile de Kinetoterapie şi motricitate specială şi Balneo-fizio-kinetoterapie) la activităţile desfăşurate în cadrul Centrului pentru copii cu tulburări de spectru autist Nazaret, şi Centrului de zi Sf. Tereza.

Studenţii din anii I şi II ai facultăţilor menţionate desfăşoară stagii de practică de câte 6 săptămâni, timp în care pot asista la întreg programul terapeutic şi de recuperare din centrele noastre. Experienţa acumulată se doreşte a fi determinantă în alegerea ariei profesionale viitoare.

În perioada martie - mai, 24 viitori specialişti au luat parte la activităţi educaţionale individuale sau de grup, activităţi de socializare în centre şi în exteriorul acestora, şedinţe de logopedie şi kinetoterapie alături de colegii noştri.

Sperăm într-o colaborare fructuoasă şi de lungă durată!

www.dsdu.usv.ro


Articole înrudite după: parteneriatVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.