Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Un sprijin, un prieten, un voluntar

Postat pe 17/04/2015 de FARA

voluntari_emanuel

42 de voluntari de la Facultatea de Educație Fizică și Sport, Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, vin periodic la Centrul de Recuperare Emanuel pentru a-i sprijini pe copiii centrului. Mai exact, activitățile au ca scop îmbunătățirea calității vieții copiilor cu nevoi speciale.

„Cred că voluntariatul ajunge să fie unul dintre acele motoare care motiveaza tinerii să se implice în societate și să devină tot mai responsabili și activi. Observăm o tendință tot mai mare din partea tinerilor de a alege să facă mai mult în facultate decât să participe la cursuri, iar lucrul acesta nu poate decât să ne bucure.” - Alexandra Grigoras -Project Manager Centrul Emanuel

voluntari_emanuel

Voluntarii sunt împărțiți în grupe de câte 3-4 și participă, prin rotație, la diferitele servicii și activități destinate copiilor din cadrul Centrului de Recuperare Emanuel.
Voluntarii observă și interacționează cu beneficiarii și totodată câștigă experiență în ceea ce privește viitoarea lor meserie.

„Acest stagiu mi-a oferit posibilitatea de a înțelege ce înseamnă ”copil cu nevoi speciale” și nevoile pe care aceștia le au. De asemenea, Fundația FARA este locul unde am descoperit un colectiv de oameni deosebiți, extrem de profesioniști, după aceste zile petrecute la centru, le apreciez munca și rezultatele”  - Scrijoschi Victor-Voluntar

voluntari_emanuel


Articole înrudite după: Emanuel, centrederecuperare, Suceava, voluntariatVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.