Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Un zâmbet de copil, plin de culoare

Postat pe 11/06/2014 de FARA

painting_fundatia_fara

De 1 Iunie, fiecare dintre noi - copii sau adulţi - trebuie să avem inimă de copil. Asta am încercat prin intermediul activităţilor organizate, să facem tot posibilul să facem copiii fericiţi şi să fim şi noi "mai copii" decât suntem în fiecare zi. De ziua copiilor, Echipa Centrului Sf. Theresa şi voluntarul Mihaela Matei, care ne-a oferit serviciile sale artistice cu dragă inimă, au organizat o şedinţă surpriză de facepainting pentru un număr de 17 copii care beneficiază de serviciilecentrului nostru. Din păcate, vremea nu a fost suficient de prietenoasă cu noi pentru a putea ieşi în aer liber, aşa că am fost nevoiţi să petrecem în cadrul centrului.

painting_fundatia_fara

Activitatea a fost desfăşurată în comun cu Grădiniţa Specială, un partener de nădejde în munca noastră, iar 5 copii de aici ni s-au alăturat, împreună cu educatoarea lor. Mihaela, artistul cu suflet mare, a fost plăcut impresionată de centrul nostru şi de experienţa trăită alături de copii. Aceştia au fost bucuroşi, şi-au aşteptat cu entuziasm rândul pentru a fi pictaţi pe faţă şi pentru a intra pentru scurtă vreme în pielea personajului preferat. A fost o experienţă plăcută pe care ne dorim să o repetăm.

La final, cei mici au primit şi cadouri pentru a sărbători până la capăt acestă zi minunată: carioci din partea Mihaelei şi dulciuri din partea echipei.

La mulţi ani tuturor copiilor!


Articole înrudite după: TheresaVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.