Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Vizită la fabrica Egger pentru copiii de la Casa Sf. Nicolae

Postat pe 03/08/2015 de FARA

vizita_fabrica_egger

Într-o zi toridă de vară, un grup de copii de la Casa Sf. Nicolae, Cosmin, Andreea, Iuliana și Virma, au plecat într-o vizită inedită, la Rădăuți. Acolo au descoperit fabrica Egger. Să vizitezi o fabrică, nu pare a fi vreo activitate interesantă. Însă experiența s-a dovedit mult mai captivantă decat anticipările copiilor. Chiar de la intrare, au fost primiți de gazda lor pentru acea zi, Lucian Barbacaru, Team Leader Public Relations Egger Romania. Fiecare a primit cate un set de căști speciale, iar Lucian Barbacaru le-a vorbit copiilor prin căști, cu ajutorul unui microfon. Toate aceste dispozitive au fost necesare pentru că, într-o fabrică, zgomotul este foarte mare și doar așa copiii au putut afla informații interesante despre activitatea fabricii.  

vizita_egger

Cosmin, Andreea, Iuliana și Virma au fost fascinați de buna organizare, de disciplina, de procesul tehnologic care crește valoarea materiilor prime, de faptul că nimic nu se pierde într-un proces tehonologic și că se pot crea locuri de muncă pentru aproape 800 de oameni cu o idee de afacere de familie. Copiii au apreciat profesionalismul și precizia în muncă. Și chiar dacă a fost o activitate de vacanță, au plecat acasă cu câteva lecții învățate și idei de pus în practică. Mai întâi, au apreciat faptul că, deși fabrica are sute de angajați, atitudinea față de aceștia este ca față de membrii unei familii. Apoi au remarcat responsabilitatea cu care fiecare angajat își face meseria și, nu în ultimul rând, au hotărât să pună la intrarea în Casa Sf. Nicolae o placă pe care să se semneze cu toții, la fel cum au văzut la Egger, unde prima placă de PAL ieșită de pe linia de fabricație a devenit placa de bun-venit de la intrare și poartă semnătura tuturor angajaților. Este ca și cum toți cei 800 de angajați ți-ar spune ”Bine ai venit!”.

Suntem foarte recunoscători domnului Lucian Barbacaru că ne-a primit în vizită și ne-a fost un excelent ghid, de asemenea, mulțumim Marianei Oprea de la Graffiti PR că ne-a pus în legătură cu reprezentanții Egger. 


Articole înrudite după: Sf.Nicolae, eggerVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.