Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Voluntarii Oracle au adus Crăciunul în casele noastre de la Suceava

Postat pe 12/12/2016 de FARA

În luna Crăciunului, Voluntarii Oracle și-au dedicat câteva zile pentru a merge tocmai la Suceava să aducă câte un brad caselor și proiectelor noastre din zonă. Și dacă au adus bradul, au venit și cu daruri de pus sub el.

Prima oprire a fost la programele noastre de eradicare a sărăciei prin educație, prin care copiii posibilități sunt sprijiniți la școală. 100 de pachete cu cadouri au ajuns la acești copii, pregătite cu drag de voluntarii de la București împreună cu anagajații FARA. Dulciuri, articole vestimentare si jucării au umplut punguța pentru fiecare copil. Și școala din Bahna Arini a simțit spiritul Crpciunului, pentru că a primit în dar un calculator, un laptop, un scaner și două camere video.

Ca să se simtă sărbătoarea din plin, tinerii de la Oracle au oferit și un brad pe care l-au împodobit alături de copii. Pentru unul dintre elevii din Baia, acest Crăciun va rămâne mult timp în memorie, căci i s-a îndeplinit cel mai mare vis, acela de a avea o bicicletă. Când a văzut în curte bicicleta nu a putut să creadă că este adevărat. Colegii noștri au surprins momentul. 

Următoarea oprire a fost la Casa Sf. Iosif, unde au dăruit tinerilor un brad mare si frumos și i-au și ajutat să-l decoreze și să strălucească. Cu multe daruri și bună dispoziție au dăruit tinerilor FARA lumina sărbătorii Crăciunului.

Asemeni unor vestitori ai frumoaselor sărbători de Iarnă, Voluntarii au continuat vizilete și au poposit la Casa Sf. Nicolae. Aici, au oferit copiilor o zi de neuitat - dimineața a început cu adrenalina și bucuria de a face lucruri imposibile până atunci - la parcul de aventură din Gura Humorului, după-amiaza s-a lăsat cu colinde la împodobirea bradului dăruit de Oracle, iar seara s-a încheiat cu un film la Cinema City.

Mulțumim pentru zilele speciale pe care le-ați creat copiilor și tinerilor noștri! 

Cele 100 zambete i au rasplatit cu multe poezii si colinde , oferindu- le si o mica felicitare de Crăciun făcută de ei .

Articole înrudite după: VoluntariiOracle, CasaSf.Nicolae, Prevenireabandonscolar, BahnaArini, CasaSf.IosifVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.