Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Zâmbete nenumărate de ziua Copilului

Postat pe 05/06/2015 de FARA

samuel_1_iunie

De când nu ați mai ieșit să desenați cu creta? Sau când ultima dată ați mai jucat șotron? Dar baloane de sapun când ați mai facut? Să nu mai întrebâm când ați numărat ultima dată stelele de pe cer?

Aceste activitați sunt la îndemâna copiilor noștri de la Centrele Pentru Copii cu Nevoi Speciale: ”Emanuel” din Suceava, ”Samuel” din București și ”Sf. Theresa” din Fălticeni. Copiii se bucură de fiecare dată să se joace afară și să descopere noi lucruri.

emanuel_1_iunie

De 1 iunie nu am facut excepție.
Fiind motiv de sărbătoare, copiii au venit cu mic, cu mare la centre să se distreze. Iar de acolo, unii au ieșit afară la joacă, iar alții eu mers în excursii pline de informații. La ”Emanuel” au fost întâmpinați de voluntarii de la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, Specializarea Kinetoterapie. 30 de tineri au dat în mintea copiilor și bine au făcut!

1iunie_emanuel

Copiii de la ”Samuel” au profitat de vremea frumoasă și s-au jucat în curte, spre bucuria părinților și a educatorilor. În același timp, beneficiarii de la ”Sf. Theresa” au mers într-o  mini excursie la Cetatea de Scaun a Sucevei și la Observatorul Astronomic, iar apoi in parc. Bucuria, entuziasmul și buna-dispoziție pot fi citite pe fețele celor mici.

sf_theresa_1iunie


Articole înrudite după: centrederecuperare, copiicunevoispeciale, ziuacopiluluiVreau să direcționez 2% către FARA

Vreau să donez Fundației FARA

Vreau să fiu Galantom FARA

Contact

Abonare Newsletter


DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.