Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Organizez un eveniment

organizez_eveniment

Întotdeauna suntem bucuroşi să descoperim noi iniţiative de fundraising! Până acum, o sumedenie de oameni inimoşi au făcut tot felul de lucruri absolut excepţionale ca să strângă bani pentru FARA. În 2010, un fundraiser al Fundației FARA a făcut turul Franţei pe bicicletă. Unii au organizat concerte sau festivaluri în beneficiul organizației, alţii au alergat la maraton, iar lista poate continua.

Recent, doi tineri români au parcurs 3000 de kilometri pe biciclete, de la Londra la București, pentru a sprijini copiii din casele de tip familial Sf. Gabriel și Sf. Nicolae ale Fundației. La sosirea în Piața Constituției, copiii și tinerii noștri i-au întâmpinat cu bucurie, iar în următoarea zi i-au primit în vizită. Acțiunea a adus nu doar o sumă de bani strânsă printr-o platformă de crowdfunding, ci și vizibilitate fundației și acțiunii băieților, dar mai presus de acestea a oferit copiilor noștri exemlul că ”orice e posibil” cu efort, încredere și cu un prieten alături. Dacă intenționezi să porneși în aventura vieții tale, fă acest pas sprijinind Fundația FARA!

Dacă vă gândiţi să organizaţi o campanie de strângere de fonduri pentru Fundația FARA, vă rugăm să ne contactaţi la office@faracharity.ro. Vom fi încântaţi să discutăm propunearea dumneavoastră, să răspundem la întrebări sau să vă oferim mai multe informaţii.

Pentru donații în bani, accesați pagina cu mai multe informații aici

sau donați direct online aici

Pentru donații în obiecte, găsiți informații aici

Dacă doriți să vă donați ziua de naștere, citiți mai multe aici
DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.