Youtube FaraCharity Facebook FaraCharity LinkedIn FaraCharity Googleplus FaraCharity   FARA UK
FaraCharity

Redirecţionez 2% din impozitul pe venit

Conform legilor în vigoare, aveţi posibilitatea de a redirecţiona 2% din impozitul pe venit anual pentru susţinerea activităţii unei entităţi non profit. Aceasta reprezintă o parte a bugetului de stat care poate fi direcţionată de către fiecare cetăţean în parte către sectorul neguvernamental.

Până acum, la Fundatia FARA, 10% din veniturile ce provin din România sunt din redirecționările de 2%. Fiecare proiect pe care îl desfășurăm a beneficiat de acest sprijin. Astfel, am susținut la școală 200 de copii fără posibilități, am oferit recuperare pentru 200 de copi cu nevoi speciale, am oferit un cămin și un mediu familial pentru 23 de copii. Împreună putem face și mai multe! Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru acești copii! 

Susţineţi Fundaţia FARA cu 2% din impozitul pe venitul anual şi astfel ajutaţi copiii “FARA” aflaţi în programele pe care le derulăm să ducă o viaţă mai bună. Alăturaţi-vă cauzei noastre şi aduceţi un surâs pe chipurile copiilor mai puţin norocoşi din România. Alegând să direcţionaţi cei 2%, aveţi certitudinea că o parte din impozitele plătite ajunge acolo unde v-aţi dorit.

Cum redirecționez 2% din impozitul pe venit pentru copiii Fundației FARA?

Pas1: Completaţi formularul 230 dacă salariul a fost singura sursă de venit în anul precedent, sau formularul 200 dacă în 2017 aţi realizat şi alte venituri - din salarii sau activităţi independente, sau numai din activităţi independente.  Nu este necesar să completaţi suma, personalul Administraţiei Financiare o va face pentru dumneavoastră. 
Pas2: Trimiteţi formularul completat la Administraţia Financiară de care aparţineţi, până la 25 mai 2018. Formularul se poate depune direct sau se poate trimite prin poştă, cu scrisoare recomandată (confirmare de primire). Sau strângeţi de la mai multe persoane doritoare formularele completate şi daţi-ne un mesaj la: office@faracharity.ro. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp pentru a intra în posesia documentelor.
Pas3: Convingeţi cât mai mulţi oameni din jurul dumneavoastră să se alăture cauzei noastre!

Important de ştiut:

  • Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau o donaţie privată şi pe dumneavoastră nu vă costă nimic. În cazul în care nu redirecţionaţi aceşti 2%, banii rămân statului
  • Adresele Administraţiilor de domiciliu se pot găsi pe site-ul ANAF
  • Dacă doriţi să sprijiniţi şi mai mult cauza noastră, puteţi strânge formulare completate de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc. Un voluntar al Fundației FARA va veni la sediul dumneavoastră să ridice formularele şi, ulterior, le vom trimite noi către administraţiile financiare aferente

Poate că sumele individuale nu sunt mari, însă cumulate pot însemna foarte mult în viaţa copiilor Fundației FARA. 

Pentru donații în bani, accesați pagina cu mai multe informații aici

sau donați direct online aici

Pentru donații în obiecte, găsiți informații aici

Dacă doriți să vă donați ziua de naștere, citiți mai multe aici

redirectionare_impozit
DONEZ

Suma Donata
Nume
Prenume
E-mail
Telefon

© Fundaţia FARA, Cod Fiscal 33553562, IBAN: RO02RNCB0090142826750001 BCR Lipscani.
Toate drepturile rezervate. | ANPC
Website creat de eKreative. Logo conceput de Edward Harding, pe baza unui font creat de Ivan Filipov.