×

Patron regal, HRH Charles Prinț de Wales

"Am văzut personal cum a reușit Fundația FARA să ofere o nouă speranță și oportunități pentru mulți dintre cei aflați în nevoie. Există în continuare o necesitate acută de organizații caritabile cu experiență în România, care să abordeze aceste probleme complexe. Aștept cu nerăbdare să văd cum activitatea Fundației FARA se dezvoltă în continuare, condusă de viziunea unei lumi în care toți copiii și tinerii cresc în libertate și demnitate, într-un mediu sigur și afectuos".

Ambasador din partea României, Felicia Filip

”Mi-am dorit să contribui ca artist și manager al Operei Comice pentru Copii pentru a crea un dar pentru copiii și tinerii din programele Fundației FARA... Cred în puterea magică a muzicii, în puterea generozității și consider că arta și cultura pot fi cei mai buni catalizatori pentru schimbările atât de necesare în societatea românească. Sunt fericită să pot sprijini scopurile Fundației FARA”.

Ambasador din partea Marii Britanii și României, Eugen Sârbu

''Este onoarea mea să fiu Patronul Fundației FARA și prin muzică sper să aduc dragoste și fericire copiilor. Profit de această ocazie pentru a le dori tuturor celor implicați în minunata Fundație FARA, atât din România, cât și din UK, să continue cu succes nobila misiune de a îndeplini visul fiecărui copil.''

TOP
Translate