×

Întotdeauna suntem bucuroşi să descoperim noi iniţiative de fundraising! Până acum, o sumedenie de oameni inimoşi au făcut tot felul de lucruri absolut excepţionale ca să strângă bani pentru FARA. În 2010, un fundraiser al Fundației FARA a făcut turul Franţei pe bicicletă. Unii au organizat concerte sau festivaluri în beneficiul organizației, alţii au alergat la maraton, iar lista poate continua.

Recent, doi tineri români au parcurs 3000 de kilometri pe biciclete, de la Londra la București, pentru a sprijini copiii din casele de tip familial Sf. Gabriel și Sf. Nicolae ale Fundației. La sosirea în Piața Constituției, copiii și tinerii noștri i-au întâmpinat cu bucurie, iar în următoarea zi i-au primit în vizită. Acțiunea a adus nu doar o sumă de bani strânsă printr-o platformă de crowdfunding, ci și vizibilitate fundației și acțiunii băieților, dar mai presus de acestea a oferit copiilor noștri exemlul că ”orice e posibil” cu efort, încredere și cu un prieten alături. Dacă intenționezi să porneși în aventura vieții tale, fă acest pas sprijinind Fundația FARA!

Dacă vă gândiţi să organizaţi o campanie de strângere de fonduri pentru Fundația FARA, vă rugăm să ne contactaţi la office@faracharity.ro. Vom fi încântaţi să discutăm propunearea dumneavoastră, să răspundem la întrebări sau să vă oferim mai multe informaţii.

Poate că sumele individuale nu sunt mari, însă cumulate pot însemna foarte mult în viaţa copiilor Fundației FARA.

Găsiți formularul de 3,5% - Link catre pagina: aici

Pentru donații în bani, accesați pagina cu mai multe informații aici`

sau donați direct online aici

Pentru donații în obiecte, găsiți informații aici

Dacă doriți să vă donați ziua de naștere, citiți mai multe aici

Contact Fundatia FARA aici

TOP
Translate