Direcționeză 20%

Bine ai venit la Fundația FARA! Îți mulțumim pentru că ne ești alături!

Poți direcționa, total sau parțial, 20% din impozitul pe venit/profit către Fundația FARA. Orice sumă este binevenită!

Pasul 1 constă în calcularea sumei.

Pasul 2 constă în semnarea contractului de sponsorizare.

Pasul 3 constă în plata în contul Fundației a sumei stabilite. Plata se poate face cel mai târziu în ultima zi a fiecărui trimestru. Direcționarea a 20% din impozitul pe venit/profit nu reprezintă o presiune financiară pentru companie. Suma sponsorizată se deduce integral din impozitul plătit statului. Compania nu plătește nimic în plus deoarece Fundația FARA este înregistrată în Registrul Fundațiilor/Unităților de cult (numărul INTERNT-169727677-2019).

Sponsorizarea va fi cheltuită cu înțelepciune în interesul beneficiarilor Fundației FARA. Te invităm să găsești detalii despre programele și activitățile noastre în Raportul Anual și pe această pagină.

Trei pași simpli și niciun cost suplimentar pentru companie

Pasul 1

Calculează suma. Detalii legislative și exemplu de calcul al sumei sponsorizate găsiți aici.

Pasul 3

Transferă suma indicată în contractul de sponsorizare în contul bancar al Fundației FARA.

Contractul de sponsorizare include detaliile de cont.

Descarcă contractul de sponsorizare

pentru direcționarea de 20%

Valoarea sumei sponsorizate

Pentru o societate comercială care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat către bugetul de stat al României și calculat la nivelul valorii minime dintre 0,75% din cifra de afaceri și 20% din impozitul pe profit datorat, conform legii.

Pentru microîntreprinderi, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru un trimestru, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul în care s-au înregistrat cheltuielile.

Îți stăm la dispoziție cu informații suplimentare despre procedura de direcționare a 20% din impozitul pe profit. Ne poți contacta la adresa de email office@faracharity.ro

Cum ne mai poți susține?

  • Recomandă Fundația FARA unui antreprenor.
  • Donează produse, servicii, ore de training și mentorat persoanelor vulnerabile.
  • Împărtășește experiența ta pe paginile de socializare.
  • Promovează Fundația FARA în interiorul companiei tale.

Susține Programele FARA

Mesajele tale despre cum dorești să ne sprijini pot fi trimise către office@faracharity.ro. Te asigurăm că vom răspunde cu promptitudine! Generozitatea ta adaugă plus de valoare eforturilor Fundației FARA și pasiunii și devotamentului profesional al echipei. Fii parte din bucuria pe care o aducem celor care au cea mai mare nevoie de ajutor!