Donează produse

Dacă ai acasă sau la birou lucruri care îți prisosesc sau pe care nu le mai folosești, te rugăm să ne spui. Noi știm cine are nevoie și s-ar bucura să le primească!

Pentru beneficiarii Fundației FARA sunt întotdeauna binevenite următoarele produse: hrană, rechizite, ghiozdane, încălțăminte pentru copii, tineri și adulți, mobilier, computere, alte echipamente electronice sau electrocasnice în stare bună de funcționare, vitamine, produse de igienă, pampers, jocuri, instrumente muzicale, saltele pentru gimnastică, jucării, lenjerie de pat, pături, obiecte de bucătărie, decorațiuni pentru Crăciun, materiale de construcție, şi lista poate continua.

Pentru a afla mai multe despre nevoile beneficiarilor noștri, te rugăm să ne scrii la office@faracharity.ro .

Țop, țop spre Paște

Campania Țop, Țop spre Paște este organizată pentru a le arăta copiilor și tinerilor din asistența Fundației FARA că Țopăilă nu i-a uitat nici în acest an. Această campanie se desfășoară în perioada sărbătorilor Pascale pentru a îi oferi lui Țopăilă suficient timp pentru a ajunge la cei peste 600 de beneficiari ai programelor Fundației .

Donează și tu 50 lei și ajută-ne să oferim un dar frumos și simbolic de Paște. Fiecare donație este un țop ce ne aduce mai aproape de un Paște fericit, pentru copiii, tinerii și familiile de la FARA! Nu uita să ne specifici destinația donației! Scrie Țop si noi vom direcționa contribuția ta chiar în coșul lui Țopăilă!

Pentru donații în obiecte noi, cum ar fi produse de igienă personală, jocuri, dulciuri, cărți de colorat și creioane sau carioci, vă rugăm să ne contactați la adresa de email alexpapa@faracharity.ro și vă vom direcționa acolo unde contribuția voastră va face diferența.

Ajută-ne să le arătăm copiilor noștri că sunt copii buni și cuminți și că Țopăilă îi va vizita și Paștele acesta!

Donează acum!

Cum ne mai poți ajuta?

Recomandă Fundația FARA în compania unde lucrezi și încurajază-i pe colegi să se implice! Poți împărtăși direct experiența ta sau poți scrie pe paginile de socializare sau pe canalele de comunicare internă. Te asigurăm că vom răspunde în cel mai scurt timp la mesajele primite pe adresa de email office@faracharity.ro de la colegii și prietenii tăi.  Pe aceeași adresă ne poți spune și despre ceea ce am putea face mai bine!

SCRISOARE PENTRU MOȘ CRĂCIUN

În fiecare an, copiii mai mici sau mai mari îi scriu scrisori lui Moș Crăciun! Noi îți putem redirecționa scrisorile care se pot încadra în profilul preferințelor tale, iar tu poți să pregătești unul sau mai multe cadouri. Copiii noștri sunt modești în dorințe și orice cadou făcut din suflet le va aduce zâmbetul pe buze. Te poți bucura de toată fericirea pe care un copil o poate descrie în cuvinte de mulțumire!

Pentru a stabili cel mai simplu mod în care pot ajunge produsele de la tine la copiii și tinerii Fundației FARA, te rugăm să ne scri la alexpapa@faracharity.ro

Citește ghidul nostru

pentru mai multe idei despre cum să oferi un Decembrie de Poveste

Daruri de Crăciun într-o cutie de pantofi

Pentru a oferi un Crăciun de poveste oricărui copil de la FARA, o cutie de pantofi, sau de oricare altă dimensiune, poate fi punctul de plecare spre împlinirea unui vis.

Ce pun în cutia de pantofi?

Transformă cei patru pereți de carton într-o parte magică din tolba Moșului care îi este dedicată special destinatarului. Alege jucării, hăinuțe, dulciuri, sau solicită o scrisoare scrisă pentru Moș Crăciun și împlinește dorința celui mic.

Începe cu un articol mediu spre mare care va capta atenția copilului în momentul în care deschide cutia: minge de fotbal cu pompă, animal de pluș, jucării (puzzle, camioane etc.), păpușă (bebeluș, Barbie etc.), instrument muzical, îmbrăcăminte, pantofi

Alte sugestii

  • Jucării: Include articole pe care copiii le vor îmbrățișa imediat, cum ar fi mașini de jucărie, yo-yo, corzi de sărit, mingi, jucării care se luminează și fac zgomot (cu baterii suplimentare) etc.
  • Rechizite școlare: pixuri, creioane și ascuțitoare, creioane colorate, markere, caiete, hârtie, calculatoare solare, cărți de colorat și imagini etc.
  • Articole de igienă non-lichide: periuțe de dinți, săpun, piepteni, cârpe de spălat etc.
  • Accesorii: tricouri, șosete, pălării, ochelari de soare, agrafe de păr, bijuterii, ceasuri, lanterne etc.
  • notă personală: poți atașa o scrisoare pentru copil și o fotografie cu tine., familia sau grupul tău. Dacă incluzi numele și o adresă, copilul poate să îți scrie înapoi.

 

Nu include:

Articole uzate sau deteriorate, medicamente sau vitamine; obiecte care se sparg, cum ar fi globuri de zăpadă sau recipiente de sticlă; cutii de aerosoli sau alimente și băuturi nesigilate.