Donează produse

Dacă ai acasă sau la birou lucruri care îți prisosesc sau pe care nu le mai folosești, te rugăm să ne spui. Noi știm cine are nevoie și s-ar bucura să le primească!

Pentru beneficiarii Fundației FARA sunt întotdeauna binevenite următoarele produse: hrană, rechizite, ghiozdane, încălțăminte pentru copii, tineri și adulți, mobilier, computere, alte echipamente electronice sau electrocasnice în stare bună de funcționare, vitamine, produse de igienă, pampers, jocuri, instrumente muzicale, saltele pentru gimnastică, jucării, lenjerie de pat, pături, obiecte de bucătărie, decorațiuni pentru Crăciun, materiale de construcție, şi lista poate continua.

Pentru a afla mai multe despre nevoile beneficiarilor noștri, te rugăm să ne scrii la office@faracharity.ro .

CUTIA CU SURPRIZE

Pregătește o cutie, orice mărime este binevenită, și pune în ea bunuri. După ce o ambalezi frumos, îi pui etichetă cu numele și vârsta copilului /tânărului – informații pe care Fundația FARA le va pune la dispoziția ta – și apoi trimite-o prin Iepurașul de Paște!

Vei primi înapoi mulțumirile copiilor noștri fericiți.

SCRISOARE PENTRU MOȘ CRĂCIUN

În fiecare an, copiii mai mici sau mai mari îi scriu scrisori lui Moș Crăciun! Noi îți putem redirecționa scrisorile care se pot încadra în profilul preferințelor tale, iar tu poți să pregătești unul sau mai multe cadouri. Copiii noștri sunt modești în dorințe și orice cadou făcut din suflet le va aduce zâmbetul pe buze. Te poți bucura de toată fericirea pe care un copil o poate descrie în cuvinte de mulțumire!

Pentru a stabili cel mai simplu mod în care pot ajunge produsele de la tine la copiii și tinerii Fundației FARA, te rugăm să ne scri la office@faracharity.ro.

Cum ne mai poți ajuta?

Recomandă Fundația FARA în compania unde lucrezi și încurajază-i pe colegi să se implice! Poți împărtăși direct experiența ta sau poți scrie pe paginile de socializare sau pe canalele de comunicare internă. Te asigurăm că vom răspunde în cel mai scurt timp la mesajele primite pe adresa de email office@faracharity.ro de la colegii și prietenii tăi.  Pe aceeași adresă ne poți spune și despre ceea ce am putea face mai bine!