Patron și Ambasadori

Fundația FARA s-a născut în România acum 30 de ani ca răspuns la situația dramatică a copiilor abandonați și cu dizabilități din instituții. Începutul a fost anevoios și echipa restrânsă, dar motivația, pasiunea, expertiza și leadership-ul excelent al fondatoarei Jane Nicholson a mobilizat cu succes eforturile de strângere de fonduri în Marea Britanie și folosirea lor cu impact în Romania.

Pe parcursul anilor, un număr important de oameni de bine, personalități importante și figuri ilustre ale societății noastre s-au alăturat Fundației FARA pentru a sprijini programele derulate în beneficiul copiilor, tinerilor și familiilor vulnerabile din comunități sărace. Ne considerăm onorați și binecuvântați de a ne afla sub patronajul Alteței Sale Regale Prințul Charles de Wales și ambasadori care poartă pecetea culturii românești chiar și dincolo de hotare.

Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale fostul Prinț de Wales

Am văzut cum Fundația FARA a reușit  să ofere  speranță și oportunități pentru foarte mulți dintre cei aflați în nevoie. Există în continuare o necesitate acută pentru organizații caritabile cu experiență în România, care să abordeze aceste probleme complexe. Aștept cu nerăbdare să văd cum activitatea Fundației FARA se dezvoltă în continuare, condusă de viziunea unei lumi în care toți copiii și tinerii cresc în libertate și demnitate, într-un mediu sigur și afectuos.

Eugen Sârbu, Ambasador FARA

Este onoarea mea să fiu Ambasador al Fundației FARA și prin muzică sper să aduc dragoste și fericire copiilor. Profit de această ocazie pentru a le dori tuturor celor implicați în minunata Fundație FARA, atât din România, cât și din UK, să continue cu succes nobila misiune de a îndeplini visul fiecărui copil.

Alătură-te Fundației FARA

Contribuie cât și cum poți la susținerea celor mai dezavantajate persoane din România!

Abonează-te la Newsletterul FARA

Fii la curent cu cele mai noi și importante comunicări despre cauza pe care o susții!