Fii partener FARA

Iubirea și caritatea stau la baza misiunii noastre. Viziunea Fundației FARA  este de a transforma viețile celor vulnerabili pentru a le asigura o viață demnă și împlinită.

Dacă vrei să te alături cauzei noastre, te invităm să devii partenerul nostru. Prin colaborare și unirea eforturilor, resurselor, cunoștințelor, și experienței noastre într-un țel comun, putem construi punți sustenabile peste generații. Putem contribui împreună la viitorul creionat de fiecare dintre beneficiarii noștri prin visele și idealurile lor!

Partenerii noștri pot fi:

  • Forme asociative ale diferitelor categorii de beneficiari
  • Autorități guvernamentale (naționale și /sau locale) din domeniile educație, sănătate, muncii și protecției sociale, promovarea și apărarea drepturilor, dezvoltare comunitară, cultură, sport, antreprenoriat, etc.)
  • Asociații, fundații, sau alte forme de organizare (coaliții, federații, etc.) din sectorul neguvernamental
  • Asociații profesionale și alte forme private de asociere profesională
  • Companii și firme din sistemul privat (sectorul business)
  • Grupuri de inițiativă, alte grupuri și organizații din societatea civilă

Împreună putem:

combate sărăcia, marginalizarea, și discriminarea

 

transforma vieți

 

identifica soluții optime pentru problemele beneficiarilor noștri

 

promova incluziunea socială și economică

 

valorifica tradiția românească, valorile morale și creștine pentru a reda speranța pentru viitor

Împreună suntem mai puternici și putem transforma imposibilul în posibil!

Fii partenerul Fundației FARA și susține promovarea și respectarea drepturilor copiilor, tinerilor și ale adulților vulnerabili pentru a contribui astfel la dezvoltarea comunităților lor. Așteptăm să intri în legătură cu noi la adresa de email office@faracharity.ro și să ne împărtășești ideile tale care se pot concretiza într-un parteneriat care să genereze multe fapte bune și povești de succes!

Parteneri

Colaboratori

Sponsori

Vrei să te implici?

Arta voluntariatului este printre preferatele noastre. Voluntariatul este cea mai simplă metodă pentru a face o diferență mare în viețile celor mai puțin norocoși.

Fii voluntar FARA!

Acționează chiar acum!

Contribuția ta, chiar de astăzi, poate face diferență în viețile sutelor de beneficiari ai Fundației FARA aflați în situații sensibile și momente de cumpănă.