Implică-te

„Împreună spre reușite mari” în aventura transformării unei vieți.

Sprijinul voluntarilor este greu de măsurat.

Suntem plini de speranță și încredere că vom reuși să oferim copiilor, tinerilor, părinților, familiilor și comunităților cu care lucrăm accesul la oportunități și speranța pentru o viață demnă și împlinită.

Voluntarii, prin implicarea și devotamentul lor, aduc o briză proaspătă abordării noastre de lucru. Voluntarii sunt oamenii care își pun necondiționat timpul, creativitatea și cunoștințele lor în slujba celor care au mai mare nevoie de ei. Sprijinul lor este măsurat prin multe fapte și este greu de transformat în bani pentru că ei oferă nu doar ajutor, ci și dragoste.

Bucuria, zâmbetele și un simplu ”mulțumesc” este ceea ce le aduce satisfacția lucrului bine făcut.

Voluntarii și legea atracției

Voluntarii aduc cu ei valorile lor care intră în simbioză cu cele ale Fundației. Ei aduc plus valoare prin experiențele, cunoștințele și muncă lor, sunt sursă de energie pentru motorul motivației noastre, dar și soluția pentru indiferența celorlalți. Echipa FARA are convingerea că legea atracției funcționează și că oameni speciali ne bat la ușile programelor noastre interesați să ofere din talentul și timpul lor, dar și o mână de ajutor concret în situații ordinare și extraordinare.

Voluntarii sunt parte din poveștile pe care FARA le scrie cu fiecare beneficiar

Fă primul pas

Condeiul este în mâna fiecăruia dintre noi, fie că este vorba despre talent, sprijin financiar, deprinderi sofisticate, tehnică, relații, ore de muncă, empatie și încurajări în momente dificile. În spatele fiecărui voluntar sunt foarte multe povești frumoase are copiilor și tinerilor noștri care, siguri sau supravegheați,  reușesc puțin câte puțin să ia controlul asupra propriilor vieți. Aceste povești reprezintă doar începutul continuării celor 30 de ani de activitate când sute de voluntari au spus ”Da” acțiunilor pentru schimbare și pe lângă dragostea pe care au oferit-o celor fără, le-au adus pasteluri colorate în zilele lor.

Formula magică a succesului

Voluntarii ne învață că formula magică a reușitei este dragostea și implicarea necondiționată, disciplina, perseverența, motivația și profesionalismul. Astfel, construim modele de învingători. Mâna dornică  de face bine hrănește sufletul. Descoperirea menirii de a face bine este forța cu care evoluează individul și comunitatea. Și TU poți fi voluntarul din spatele și prim planul acțiunilor noastre pentru ei cei mai vulnerabili semeni ai noștri – copii, tineri, familii și comunități.

Implică-te chiar acum!