Promovează FARA

Pentru a susține vizibilitatea și transparența activităților în rândul publicului care ne susține, Fundația FARA își propune să aibă o prezență constantă pe rețelele de socializare și alte platforme online.

Alătură-te comunității noastre online și fii membru al Familiei FARA. Stai în legătură cu noi să fii mereu la curent cu ultimele activități. Pornește umăr la umăr, alături de copiii, tinerii și adulții vulnerabili care își croiesc drumul în viață spre ceva demn de admirat!

Promovează FARA în Mediul Online

Facebook

Alătură-te Familiei FARA pe Facebook și fii la curent cu aventurile copiilor noștri, cu progresul în recuperarea prichindeilor care își înfrâng dizabilitățile și câștigă abilități noi, cu tinerii care ne dau speranța unui viitor mai bun. Fii parte din schimbarea pentru o  viață  demnă a adulților cu dizabilități!

Instagram

Familia FARA este în plină creștere și pe Instagram. Urmărește-ne pe story și fii la curent cu ultimele noutăți despre rezultate, progres și succese, campanii, activități și evenimente FARA și votează ce tip de informație și conținut vrei să vezi de la noi!

LinkedIn

Aderă la Fundația FARA ca susținător profesional al activităților noastre.

Fii la curent cu cele mai importante programe și inițiative.

Află detalii despre cum poți face parte din schimbare.

Stai în legătură cu noi să afli despre acțiunile noastre!

Află mai multe despre Programele noastre