Decembrie de Poveste

Decorează-ți Crăciunul cu bucuria de a dărui Ajută-ne să le arătăm copiilor noștri că sunt buni și cuminți și că Moșul nu i-a uitat!

Fundația FARA oferă de 30 de ani sprijin pentru a atenua consecințele sărăciei, abuzului și traumelor asupra copiilor, tinerilor și adulților vulnerabili, marginalizați și discriminați.

 

Ne străduim prin programele noastre, ne străduim să creștem copii și tineri rezilienți și responsabili, să construim familii solide și funcționale și comunități implicate. Ne concentrăm efortul și demonstrăm prin acțiune că iubim, slujim și investim în cei care au cea mai mare nevoie de sprijin, să contribuim la atenuarea traumelor în rândul copiilor, tinerilor și adulților marginalizați, să dăruim speranță pentru împlinirea visurilor, să-I ajutăm să găsească răspunsuri și resurse pentru construirea viitorului. Iarna asta ne dorim să le oferim sărbători de poveste cu ajutorul sponsorilor și donatorilor de pretutindeni.

 

Campania Decembrie de Poveste organizată pentru împlinirea viselor de Crăciun se desfășoară în perioada 10 Noiembrie – 15 Decembrie 2021, pentru a încărca darurile în sacul Moșului pentru cei peste 700 de copii care sunt ajutați prin programele Fundației FARA.

 

Știm că suntem înconjurați de oameni de bine care doresc să transforme visele în realitate. Fiți parte din campania Decembrie de Poveste și decorează-ți Crăciunul cu bucuria de a dărui.  Colectăm daruri de Crăciun făcute din inimă și gânduri bune expuse într-o felicitare pentru a inspira copiii să își păstreze zâmbetul și speranța de sărbători.

Răspunde și tu scrisorilor trimise pe adresa lui Moș Crăciun. Pregătește într-o cutie de pantofi, sau oricare altă dimensiune, câteva daruri noi (jucării, jocuri educaționale, cărți de povești/colorat, hăinuțe, încălțări, ceva dulce) și o scrisoare din partea ta. Darurile ambalate frumos se pot aduce la sediul Fundației FARA din Str. Anton Pann 6A, Popești Leordeni, Ilfov, sau venim noi să le colectăm. Poți solicita una, mai multe, sau toate scrisorile destinate Moșului la adresa de email alexpapa@faracharity.ro.

Ajută-ne să le arătăm copiilor noștri că sunt copii buni și cuminți și că Moșul nu i-a uitat! În schimb vei primi bucurie, zâmbete și dragoste.

Citește Ghidul nostru pentru cea mai simplă metodă de a aduce bucurie de Crăciun!

Moș Crăciun 101