Flashmob

Dansăm, cântăm și sensibilizăm. Flashmob-ul din esplanada centrală „Nada Florilor” din Fălticeni a luat cu asalt monotonia zilei și i-a electrizat pe trecători, invitându-i la dans.

Evenimentul a fost un succes, organizat de către colegii noștri de la Centrul de Zi Sf. Tereza și prin sprijinul municipiului Fălticeni, pentru a marca cu fast cei 30 de ani de FARA dar și pentru a sensibiliza comunitatea din Fălticeni față de copiii cu dizabilități pe care îi susținem.

Copii, educatori, părinți, prieteni și trecători, s-au bucurat de hiturile muzicale și au fost îndrumați în coregrafie de către Caterina Moldovanu Feraru.

Sfărșitul evenimentului a fost marcat de o horă bănățeană adevărată la carare prichindeii noștri s-au prins fără problme, și, cu o înghețată delicioasă din partea sponsorilor noștri!

Mulțumim colegilor noștri, în special Andrei Bolohan pentru ințiativă dar și prietenilor și partenerilor de dans: Studio Art Image, Caterina Moldovanu Feraru, Octavian Bolohan, Florin Pricob și primarului Cătălin Coman, precum și publicației cronicidefalticeni.ro pentru imaginile minunate și pentru că ne-au fost alături în redarea acestui eveniment minunat.