Magia Crăciunului

Ajută-ne să le arătăm copiilor noștri că sunt buni și cuminți și că Moșul nu i-a uitat!

Fundația FARA oferă de 31 de ani sprijin pentru a atenua consecințele sărăciei, abuzului și traumelor asupra copiilor, tinerilor și adulților vulnerabili, marginalizați și discriminați.

Ne străduim prin programele noastre să creștem copii și tineri rezilienți și responsabili, să construim familii solide și funcționale și comunități implicate. Ne concentrăm efortul și demonstrăm prin acțiune că iubim, slujim și investim în cei care au cea mai mare nevoie de sprijin, să contribuim la atenuarea traumelor în rândul copiilor, tinerilor și adulților marginalizați, să dăruim speranță pentru împlinirea visurilor, să-i ajutăm să găsească răspunsuri și resurse pentru construirea viitorului. Iarna asta ne dorim să le arătăm magia sărbătorilor cu ajutorul sponsorilor și donatorilor de pretutindeni.

Azi sunăm din zurgălăi și dăm startul sezonului magic la FARA! Campania de Crăciun de anul acesta își propune să aducă magia sărbătorilor în casele și inimile celor pe care îi ocrotim la FARA. După succesul fulminant de anul trecut, peste 700 de pitici și 42 de familii dezavantajate se bazează pe bunătatea și mărinimia Moșului!

Alătură-te și în acest an campaniei noastre și răspunde la una dintre scrisorile adresate Moșului. Cere o scrisoare, două sau nouă, la adresa de email alexpapa@faracharity.ro sau răsfoiește ghidul nostru spre un Crăciun Magic chiar aici.

Campania Magia Crăciunului organizată pentru împlinirea viselor de sărbători se desfășoară în perioada 10 Noiembrie – 15 Decembrie 2022, pentru a încărca darurile în sacul Moșului pentru cei peste 700 de copii care sunt ajutați prin programele Fundației FARA.

Știm că suntem înconjurați de oameni de bine care doresc să transforme visele în realitate. Fii parte din campania noastră magică și transformă-te în Moș Crăciunul mult așteptat de cei mici! Colectăm daruri de Crăciun făcute din inimă și gânduri bune expuse într-o felicitare pentru a inspira copiii să își păstreze zâmbetul și speranța de sărbători.

Dă sfoară în țară! Anunță-i pe prietenii, colegii și pe toți cei dragi ție! Magia Crăciunului stă în mâinile tale!