Marea Crăciuneală!

Pășiți cu încredere în galeria noastră de zâmbete și bucurați-vă de fericirea pură a copiilor, pentru care voi, sponsorii, donatorii, voluntarii și susținătorii noștri, sunteți responsabili!

Anul acesta, campania de Crăciun ”Decembrie de Poveste” a fost un succes absolut cu 700 + cadouri donate din partea oamenilor cu suflete mari, pentru copiii buni și cuminți din Programele FARA.

Apogeul campaniei noastre sunt serbările de Crăciun, unde prichindeii se întâlnesc cu Moșul și primesc daruri date din inimă! Vă invităm cu drag, ca azi să vă petreceți o mică parte din Crăciun alături de noi și de copiii noștri minunați! Pășiți cu încredere în galeria noastră de zâmbete și bucurați-vă de fericirea pură a copiilor, pentru care voi, sponsorii, donatorii, voluntarii și susținătorii noștri, sunteți responsabili!

Această galerie va crește pe parcurs ce darurile ajung la copii iar noi sperăm că donatorii și sponsorii vor găsi aici, un strop din bucuria pe care au simțit-o când au dăruit!

Mulțumim sincer tuturor oamenilor mari care au dăruit Crăciunul copiilor mici, mari și de toate vârstele. Noi, toți cei de la FARA vă dorim Sărbători de Poveste! Crăciun fericit!

 

Contact:

Alexandra Papa

alexpapa@faracharity.ro

Crăciunul în Programul de Sprijin pentru Viață Independentă

Crăciunul în comunitate

Serbarea de la Centrul de Zi Rafael

 

Serbarea de la programul de Combatere a Sărăciei prin Educație

 

Serbarea de la Centrul de Zi Sf. Tereza

 

Crăciunul la Locuințele Protejate Sf. Maria și Elisabeta

 

Serbarea de la Centrul de Zi Emanuel